Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
VIP-kväll | Cosmopharma

VIP-kvällar!Du är särskilt inbjuden till Cosmopharmas VIP-kväll i förmån till Bröstcancerförbundet (BRO)! 

Under den här kvällen kommer du som vår viktiga gäst att få möjlighet att prova våra produkter och på vissa ställen även få gratis prova-på-behandlingar. Varje ort erbjuder olika behandlingar men här kommer ett urval av det som kan erbjudas just på din ort: ansiktsbehandling, makeup, nackmassage, färg & stilkonsultation, handpeeling, nagelvård, hudanalys, prova vår Aloe Verajuice och mycket mer. 

Vi erbjuder dig unika erbjudanden på våra produkter på dessa VIP-kvällar som du inte kan få någon annanstans!

Du får mer information om Cosmopharmas produkter, har möjligheten att rådfråga våra konsulenter på plats om de olika produkterna och t.ex. få tips om vilka färger som passar dig bäst när det gäller makeup.

Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Du har dessutom möjlighet att köpa Cosmopharma-lotter och gå hem med mängder av fina priser, här har du chansen att vinna skönhetsprodukter för 1000-tals kronor!

Här kan du vid sidan av att göra skillnad genom att stötta BRO tillsammans med oss även få frossa i skönhet, färg, stil och makeup det är du som står i centrum och vi finns där för att ta väl hand om dig!

Köp din biljett och få en lyxig produkt gratis på plats!

Du köper en biljett för 100 kr av någon av våra konsulenter.
När du kommer till VIP-kvällen får du byta din biljett mot en härlig produkt från Cosmopharma! 

 

 

Unika erbjudanden på plats!

Du som kommer får unika erbjudanden på alla våra produkter i vårt sortiment som du kan beställa den här kvällen.

Leverans sker vid ett senare uppgjort datum och så även betalning. Vi kommer ha en del försäljning även på plats på produkter du betalar och får med dig hem direkt (endast kontant betalning).

 

Extra inbokningsgåva

Om du bokar in en visning med någon av våra konsulenter på VIP-kvällen som ska hållas hemma hos dig en dag/kväll i oktober, november eller december 2018 så får du med dig en extra produkt hem i fullstorlek som tack för din bokning där på plats. Du får även vid sidan av denna gåva våra ordinarie värdinnegåvor!


Stöd Cosmopharma i kampen mot bröstcancer

Cosmopharma stödjer varje år BRO Bröstcancer förbundet med tusentals kronor, så även i år. Den officiella bröstcancermånaden är i oktober så nu hoppas vi att du är med och hjälper oss i vår insamling till Bröstcancerförbundet

 

Försäljning av deras egna Rosa Band sker på plats pris: 25 kr per styck och hela summan går oavkortat till Bröstcancer förbundet .

 

 

 

Limited Edition Pink Ribbon handtvål

På plats kommer du att kunna köpa vår härliga handtvål i unik special utgåva som kostar 100:- och då skänker vi 50:- till BRO!
Här har du möjlighet att göra stor skillnad och hjälpa till att stötta vår insamling till BRO, samtidigt som du får en underbar äppeldoftande cerise handtvål med dig hem!
Ord pris: 139 kr.


 

Varmt välkommen till en härlig VIP-kväll där DU står i fokus!

Släpp vardagen för en stund och ta med dig dina vänner och låt oss på Cosmopharma få ta hand om Dig och inspirera Dig i färg, stil, makeup och skönhet. Och låt oss tillsammans hjälpa de som drabbats av bröstcancer och förhindra att fler drabbas genom vår insamling.
 

Anmälan och köp av biljetter
Alla som vill ha en plats måste köpa en biljett från någon av våra konsulenter eller så anmäler du dig direkt på vår hemsida så blir du kontaktad av en konsulent från den aktuella orten.

Varmt välkommen!

   

Anmälan

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
E-post
 
Jag samtycker till Cosmopharmas sekretesspolicy och att mina personuppgifter lagras i enlighet med denna.
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent   |   Sitemap