Om oss

Cosmopharma - ett litet hjärtligt svenskt familjeföretag med stora drömmar!

Cosmopharma grundades den 15 oktober 2006 och huvudkontoret ligger än i dag i Kungsängen en liten förort 3 mil utanför Stockholm. 
Susanne Sjölander, startade Cosmopharma AB inom direktförsäljningsbranschen men säljer numera produkterna i egen webshop och egen butik tillsammans med sin dotter Celinn. Samt via återförsäljare i form av andra butiker, salonger och e-handlare.
Susanne driver Cosmopharma tillsammans med sin dotter Celinn Sjölander som anställdes i företaget juni 2019.

I början av 2020 när corona svepte in som en tromb över oss gick vår försäljning ner markant och vi fick tid över att fundera vart vi ska med vårt företag. Vad vill vi, vad är viktigt för oss och vad är vårt framtida mål? 
Tiden resulterade i att vi 2020 i allt elände uppfyllde en av våra stora mina drömmar, nämligen att flytta hem tillverkningen till svensk mark, byta emballage till återvinningsbar PET, byta tryckeri av etiketter så även det görs inom Skandinavien och inte minst se över alla ingredienslistor och plocka bort långväga importråvaror och byta ut mot de som finns på nära avstånd, och ur allt detta föddes serien Cosmopharma Sweden. 
Vi håller oss i den mån det går enbart till svenska eller åtminstone skandinaviska leverantörer av emballage så som burkar, flaskor, etiketter och pumpar. 
Detsamma gäller för de ingredienser vi använder i våra produkter, allt för att vara så klimatsmarta vi bara kan.

Aktiva men milda produkter som passar alla hudtyper med minimalt miljöavtryck till ett humant pris är den nya filosofin <3   

Vi är numera mor & dotter som har svensktillverkade, klimatsmarta veganska produkter. Två stolta svenska, kvinnliga entreprenörer med ett eget hudvårdsmärke där vi med stolthet han erbjuda svensktillverkade veganska hud- och hårvårdsprodukter, gärna med aktiva naturliga och ekologiska ingredienser. Allt från råvara, flaska och etikett till den färdiga produkten köps och görs av svenska (åtminstone skandinaviska) leverantörer i den mån det är möjligt, allt för att vara så klimatsmarta vi bara kan. Vi har funktionella, men minimalistiska emballage och avstår helt från ytterkartonger och annat som bidrar till mer miljöavtryck.  

Cosmopharma är, och har alltid varit, ett familjeföretag och vi hoppas kunna hålla fast vid vår jordnära, varma och på ett seriöst sätt, enkla och familjära arbetssätt oavsett hur stora vi blir. För oss är närheten, förtroendet och ärligheten med våra kunder, återförsäljare och tillverkare otroligt viktig. Kvalitén måste alltid vara den absolut bästa! Vi gör aldrig avkall på kvalité för att använda billigare råvaror, eller för att kunna ha billigare priser än våra konkurrenter. Kvalité är A och O för oss i allt vi gör. Allt från produkter till kundservice, sociala medier och hemsida. 

Cosmopharmas mission är att tillhandahålla ett komplett sortiment av svensktillverkade aktiva men milda produkter inom hudvård, makeup och hårvård till ett konkurrenskraftigt pris och med så lite miljöavtryck som möjligt.  

Varmt välkommen att ta del av våra produkter och vi vill att du ska känna dig som hemma och känna samma kärlek som vi för våra produkter och företag från första sekund.  Vi har även en konceptbutik i Kungsängen som heter Mor & Dotter och dit är du alltid välkommen för konsultation eller bara prova, dofta och känna på alla våra produkter <3 

Vår serie Cosmopharma Sweden vann folkets hjärtan och tog hem segern som ÅRETS BÄSTA HUDVÅRDSSERIE 2020 i Stockholm Beauty Week Award
 

Varma hälsningar från

Mor & Dotter
Susanne Sjölander & Celinn Sjölander
Cosmopharma AB

Tele: 08-58450058
susanne@cosmopharma.se
celinn@cosmopharma.se