Cosmopharma Sweden

Vi lanserade Cosmopharma Sweden i juni 2020. En serie som är vegansk och svensktillverkad! Samtliga produkter har som främsta uppgift att ge din hud och hår fukt, massa fukt och näring för att må bra och få ett härligt glow!
Vi satsar 100% på att skapa en hållbar serie till ett attraktivt pris. Vi har valt att producera hela serien i Sverige, endast använda flaskor och burkar i återvinningsbar PET, vi undviker helt onödigt ytteremballage, satsar alltid på att hitta närproducerade råvaror och att alla våra produkter ska vara aktiva men milda då vi anser att hudvård ska vara för alla, även den mest känsliga! Samtliga ingredienser är biologiskt nedbrytbara.

Redan i november 2020 nominerades serien i hela 3 olika kategorier;
Årets Bästa Hårvårdsprodukt och Årets Bästa kroppsprodukt och i januari 2021 fick vi det fantastiska beskedet att vi vunnit Årets Bästa Hudvårdsserie 2020 framröstat av folket i den prestigefyllda tävlingen Stockholm Beauty Week Award!

Våra ekologiska handgjorda vispade Whipped Shea Butter kom två i ytterligare två branschtävlingar i Organic Beauty Awards som Årets Bästa Ekologiska Produkt 2021 och Årets Bästa Ekologiska Made in Scandinavia 2021.

Whipped Shea Butter har dessutom vunnit en BeautyOscar för Årets Bästa Multiprodukt 2021 i Aftonbladet, skönhetsredaktörerna.se´s egna Oscarsgala för skönhet.

Juni 2021 lagom till serien firar ett år blev Whipped Shea Butter Jasmine, Mango & Papaya och Orange Peel Oil samt Moisturizing Body & Face Cream nominerade till Årets Bästa Kroppsprodukt 2021 i Stockholm Beauty Week Awards.

I oktober 2021 fick vi det fantastiska beskedet att hela vår serie utsetts till Best Vegan Skincare Brand in Scandinavia 2021 i en internationell branschtävling som heter Prestige Awards och har sitt säte i England.

Vi är även nominerade i följande kategorier i Stockholm Beauty Week Awards, och finalen går av stapeln i januari 2022.
Årets Bästa Dagkräm 2021
Årets Bästa Nattkräm 2021
Årets Bästa Rengöring & Toner 2021
Årets Bästa Hudvårdsrutin 2021
Årets Bästa Kroppsprodukt 2021
Årets Bästa Hudvårdsserie 2021 (som vi vann redan 2020)


Prova du med <3