Serier

Cosmopharma har olika produktserier. Cosmopharma Sweden är vår senaste lanserade serie (juni 2020) som också är den produktserie som vunnit och nominerats i olika branschtävlingar i inte mindre än 20 olika kategorier! Det är en klimatsmart närproducerad serie där vi jobbar med aktiva men milda veganska och gärna ekologiska ingredienser. Produkterna ger massor av fukt och bevarar den kvar i hår och hud. Den innehåller aktiva men milda ingredienser som passar alla hudtyper, även den mest känsliga.
Cosmopharma Line är baserad på naturliga ingredienser där grunden är Aloe Vera och Dödahavsmineraler tillsammans med ytterligare 14 noga sammansatta växtoljor och extrakt, serien tillvekas i Israel och kommer utgå när den sålt slut det som nu återstår på vårt huvudlager.
Cosmopharma Organic Line är 100% tillverkad av naturliga ingredienser så som frukter, växter och nötter. Den har ett högt innehåll av ekologiska ingredienser och är 100% vegansk (så när som på Baby Diaper Cream som innehåller bivax). Organic är en serie helt utan vatten, den enda vätska som använts vid tillverkningen för att få dem mer eller mindre flytande är ekologisk kallpressad Aloe Vera Barbadenssis. Den är också självkonserverande och alltså helt utan tillsatta konserveringsmedel. Seren tillverkas i israel och även den kommer att utgå när den sålt slut på vårt huvudlager. Vi satsar nu enbart på svensktillvekade produkter och gärna med ingredienser från Skandinavien i den mån detta är möjligt