LA GOUTTE

LA GOUTTE är ett nytt svenskt klädmärke inom streetwear som skapats utav fem unga hungriga entreprenörer, just 18 år fyllda. Grabbarna går sista året på Ekonomiprogrammet på Upplands-Bro Gymnasiet och har i uppgift att starta ett UF-företag som ska drivas fram till vårterminens slut 2021.

Idén med LA GOUTTE kom upp då alla fem grabbarna saknat ett coolt streetwear-märke med en egen stil och en snygg design på trycken och det viktigaste - till bra priser. När dom nu fick chansen genom sin gymnasieutbildning var valet lätt, ett klädmärke som sticker ut, som är snyggt och skönt att ha på sig. Som passar lika bra att hänga hemma i som att ha på sig på festen, till ett grymt bra pris som passar de flesta plånböcker var vad dom skulle satsa på. Och LA GOUTTE föddes. 

Vi på Cosmopharma är stolta över att kunna hjälpa grabbarna med en försäljningskanal genom att ge dem en plats på vår hemsida under dessa sju månader de ska driva sitt företag. Så gillar du unga hungriga entreprenörer, coola tryck, sköna mjuka hoodies så klicka hem en tröja och stötta LA GOUTTE! 

Grabbarna bakom LA GOUTTE är Leo Enegård, Kim Sjölander, Leo Boström, Vilmer Kastevik och Rasmus Holst

Alla Hoodies är Unisex storlek
Den är mjuk, snygg och passar lika bra att hänga i hemma som på den hetaste festen - du bär garanterat den senaste trenden..
Har en stor ficka på framsidan, dubbelfodrad huva och dragsko i en matchande färg.
Atletisk ribbstickad mudd och midjeband med spandex.

OBS!!  LEVERANSTIDEN PÅ DIN/DINA BESTÄLLDA HOODIE ÄR 10-20 DAGAR, DÅ DE TRYCKS FÖRST EFTER VARJE BESTÄLLNING. LEVERANSTIDEN STYRS AV HUR MÅNGA HOODIES VI HAR PÅ BESTÄLLNING SAMTIDIGT. 

Detta som ett led i sitt entreprenörskap att inte investera i stora dyra lagervaror för att på så vis driva ett företag som blir lönsamt och hållbart. Vi tar emot ordern och LA GOUTTE skickar beställningen på den färg, storlek och tryck du valt till tryckeriet, och tryckeriet skickar sedan din Hoodie direkt hem till dig. TACK FÖR DIN FÖRSTÅELSE OCH DITT TÅLAMOD ATT VÄNTA PÅ DIN NYA SUPERSNYGGA LA GOUTTE HOODIE ❤️