Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Svensktillverkat solskydd! | Cosmopharma (SE)
Produkter

Svensktillverkat solskydd!


den 2 april 2020
« Tillbaka

Cosmopharma Sweden
I vår serie Cosmopharma Sweden hittar du våra produkter som är tillverkade i Sverige. Här finner du välgörande hudvårdsprodukter som omsorgsfullt och väldoftande tar hand om ditt yttre." Så står det om du klickar på hemsidan och menyn "Serier" och sedan "Cosmopharma Sweden.
Vi har tidigare skrivit om Hand Soap och Hand Lotion som har fått en flygande start och mängder av fina referenser och hjärtliga kommentarer och inom kort kommer vi få att bekanta oss med flera produkter i den här nya familjen.

Vi kommer att lansera superfina solprodukter som är certifierade och godkända, Parfymfria och veganska,  en sprayflaska för kroppen SPF 50 och en pumpflaska för ansiktet SPF 50. Båda tillverkade i Sverige.
På grund av COVID-19 så är de laboratorium som utför certifieringen och kontrollen av alla solkrämer som ska säljas på den europeiska marknaden lite lidande av begränsat antal personal och även så har en del godkända certifieringslab helt stängt vilket ger ännu mera kö till de som ännu håller öppet. Detta gör att det kan dröja upp till början av juni innan vi har dem i vår hand. I vanliga fall kan det gå på hälften av tiden.


Trist med lång väntan, men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge sägs det ju....och just nu får vi nog ha extra med tålamod för det mesta tror jag.

Men under tiden så kan du få lite information om dem och vi har redan lanserat dem och tar nu upp förhandsbeställningar med leverans i mitten av maj!

Beställ här

Sun protection SPF 50 (för kroppen)
200 ml
Sprayflaska
Pris 429:- JUST NU LANSERINGSPRIS 399:-

Sun Protection SPF 50 har ett mycket högt skydd mot UVA och UVB. SPF 50 stoppar 98 % av den skadliga UV-strålningen och innebär att du kan vistas i solen ca 50 gånger längre tid innan du bränner dig än vad du kan utan solskydd.
Våran solkrämen kategoriseras som den mest vattenfasta klassen av solskydd och klarar därför bad på upp till 30 minuter utan att tappa in effekt. 

Dagens vackra solbränna är morgondagens rynkor. UV-strålning gör att hudens hornlager blir tjockare, att pigmentproduktionen ökar och att pigmentet blir mörkare. Solbränna är hudens eget försvar mot UV-strålarna. Vi kan njuta av solbrännans skönhet samtidigt som vi minimerar skadan genom att ta hand om huden före, under och efter solning. Till skillnad mot traditionella solfilter, som lägger sig utanpå huden, går våra solfilter in i hudens celler i de översta lagren. De är därför helt kladdfria. Produkternas molekyler tar upp den farliga UV-strålningen och omvandlar denna till oskadlig strålning. Båda våra solkrämer är fria från parfym.


Sun protection SPF 50 (för ansiktet)
50 ml
Pumpflaska
Pris: 419:- JUST NU LANSERINGSPRIS 349:-

Sun Protection SPF 50 har ett mycket högt skydd mot UVA och UVB. SPF 50 stoppar 98 % av den skadliga UV-strålningen och innebär att du kan vistas i solen ca 50 gånger längre tid innan du bränner dig än vad du kan utan solskydd.

Våran solkrämen kategoriseras som den mest vattenfasta klassen av solskydd och klarar därför bad på upp till 30 minuter utan att tappa in effekt. 
Dagens vackra solbränna är morgondagens rynkor. UV-strålning gör att hudens hornlager blir tjockare, att pigmentproduktionen ökar och att pigmentet blir mörkare. Solbränna är hudens eget försvar mot UV-strålarna. Vi kan njuta av solbrännans skönhet samtidigt som vi minimerar skadan genom att ta hand om huden före, under och efter solning.

Solkrämen är speciellt framtagen för ansiktet och berikad med extra mycket Vitamin E, som skyddar huden mot fria radikaler som bryter ner hudens celler. 
Till skillnad mot traditionella solfilter, som lägger sig utanpå huden, går våra solfilter in i hudens celler i de översta lagren. De är därför helt kladdfria.
Produkternas molekyler tar upp den farliga UV-strålningen och omvandlar denna till oskadlig strålning. Båda våra solkrämer är fria från parfym.


-Leverans omkring 6 juni , men vi släpper förhandsbeställningen REDAN NU!
-Tillverkas i Sverige
-Certifierad och godkänd efter 2020 års standarder och regelverk av läkemedelsverket samt av kosmetiska kommissionen inom EU.

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent