Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Många tankar.... | Cosmopharma (SE)
Övrigt

Många tankar....


den 18 mars 2020
« Tillbaka

Några tankar från mig...

Många tankar och en stor ödmjukhet och beundran till alla som nu jobbar för att vårda sjuka männsikor och att stoppa spridningen av den mardrömslika COVID-19. Vilka hjältar!

Många tankar går också till våra fantastiska pensionärer som har väldigt utmanande dagar just nu. Många sitter ensamma hemma i självvald karantän efter uppmaningar av WHO och folkhälsoinstitutet. Glöm inte att det bästa du kan ge i livet just nu, är gratis, fråga en äldre person i din bekantskap, eller en granne om den behöver hjälp med någonting.
Kanske handla ngt de saknar hemma?
Men respektera att de förmodligen inte vill ha ditt sällskap då de inte vill träffa folk för risken att bli smittade. 

Sedan har vi en hel del pensionärer som inte ens har ett hem att sätta sig i karantän i och för dom sliter bland annat organisationen Vid Din Sida enormt mycket just nu för att dom ska få det bra. 

Jag tänker ocskå mycket på andra utsatta i dessa tider. Det finns ett stort antal andra riskgrupper som inte nämns lika ofta så som den trevliga kassapersonalen på ICA med diabetes. småbarnsföräldern på andra sidan trappuppgången med tung immunhämmande medicinering mot sin autoimmuna sjukdom. Det är också den tonåringen som ska få sista dosen av sin cellgiftsbehandling mot leukemi och som precis börjat hoppas på att kunna leva vidare, den alltid så glada mannen som kör bussen som har svår astma.

Jag kan faktiskt inte låta bli att också tänka på alla företag som lider stort av detta overkliga virus som lamslår en del branscher helt och hållet.
Det är inte utan att jag själv är orolig för min egen och Cosmopharmas framtid om detta pågår länge.
Vi arbetar i direktförsäljningsbranschen, vår affärsidé bygger helt och hållet på hemförsäljning och på personliga möten i grupp med skönhetsevent och annat. Vilket just nu är helt uteslutet.
Vi har gått ut till våra 3000 konsulenter och avråder de nu helt från att hålla dessa visningar i hemmet. Det gör såklart att vår verksamhet efter 14 fina år är svårt drabbad av en ekonomisk nedgång, som kan sluta i en ekonomisk kris om inte vi börjar sälja våra produkter via andra kanaler. än mer än tidigare. 
Så jag sträcker ut en hand och ber dig, om du gillar oss och våra produkter, så lägg gärna en beställning av dina favoriter direkt i vår, eller din Cosmopharmakonsulents webshop. På så vis kommer vi att överleva och ta oss igenom den här krisen. Tack på förhand

Tider som dessa handlar väldigt mycket om respekt, empati och medmänsklighet.

#strongtogetherbutapart

Med varma hälsningar

Susanne Sjölander
Ägare av Cosmopharma AB

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent