Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Supermodern tillverkning! | Cosmopharma (SE)
Produkter

Supermodern tillverkning!


den 20 september 2019
« Tillbaka

Nu börjar de flesta förbättrade uppdaterade produkterna att bli klara,
men vad betyder det, att vi byter tillverkare?Vilken fantastisk resa vi har gjort den här sommaren!
Vi är enormt stolta över våra nya produkter, vi är glada för den snabba service vi fått av vår nya tillverkare. Det är trots allt en av Israels största och vi som helt nya har fått passera många tillverkningsköer vilket känns nästa overkligt hedrande!
Vi är enormt tacksamma för Din hjälp i detta stora omfattande arbete, Du har varit fantastisk!
Din förståelse för att saker och ting tar slut innan ny produkt hunnit in på lagret har varit överväldigande och vi vill verkligen tack just Dig för ditt tålamod, nu är vi äntligen snart helt i mål!

Vad får vi för skillnad på våra produkter, i och med byte av leverantör och tillverkare kanske du undrar? 
Jo, fördelarna är så ofantligt många men vi ska nämna ett par av dem här nedan så du förstår vidden av att vi fått denna möjlighet.

De använder en ny modern tillverkningsteknik!
Allt går framåt gällande teknik, och det går fortare nu än det någonsin gjort tidigare.
-Nästan ingen har ju en tjock-tv idag utan i stort sätt alla har en platt slimmad tv - varför? Jo för den helt enkelt är bättre. den har en klarare bild, fler möjligheter att integrera med internet och filmkanaler och mycket annat.
-Nästan ingen har samma bil nu som för 15-20 år sedan. Man vill ha en med mer komfort, som är säkrare och drar mindre bränsle osv.
-Mobiltelefoni är också ett bra exempel. Man hinner ju knappt ta ur sin sprillans nya mobiltelefon ur asken innan det lanseras en nyare modell. Men marknaden kräver hela tiden snabbare, bättre och säkrare produkter.

Exakt detta gäller även skönhetsbranschen! Nu nöjer man sig inte bara med en kräm utan nu ska krämen motverka rynkor, strama upp huden, ge lystrer, återfukta, gå snabbt in i huden så man snabbare kan komma iväg till jobbet och så vidare och så vidare.


Detta är exakt det som vår nya tillverkare är fenomenal på! De har en högteknologisk fabrik som följer med i utvecklingen och alltid ligger ett steg före vad gäller själva maskinerna och tekniken för hur en produkt ska tillverkas.
 


De har ett mycket avancerad forskning- och utvecklingscenter!
Här jobbar inte vem som helst, här sitter de högutbildade personer som alla kan regler och lagar för vad man får ha i produkterna och inte minst hur mycket. Vad som kan vara skadligt och vad som bara är en skröna.
Vi litar fullt ut på deras spetskompetens och de gör allt för att vi ska få det allra bästa, mest aktiva och verksamma produkterna som inte ger allergier, som håller sig inom alla regler och lagar och inte minst som gör de dom ska för hår och hud. 
Vill man ligga i framkant så han vi verkligen kommit helt rätt, och det vill vi självklart göra!

De använder mycket aktiva ingredienser!
När vi ställde frågan om de kunde tänka sig att kopiera våra tidigare recept så svarade dom vänligt men bestämt nej.
De sa att produkterna vi haft är det inget fel på men man tlllverkar med helt andra metoder idag och använder helt andra ingredienser för att uppnå ännu bättre resultat.
De kan jämföras med om en kund skulle fråga Philips om de vill tillverka Tjock-tv så kommer dom att svara att den typen av TV fyller sin funktion men att deras fabrik är mer utvecklad och helt anpassats till dagens moderna teknologi. Och detsamma gäller för oss.
Våra produkter vi haft var helt fantastiska enligt oss, men i ett större perspektiv var det lite omoderna och dagens moderna teknologi inom skönhetsvård har ett helt annat utbud att erbjuda.Den nya förbättrade Cosmopharma-serien…
Är baserad på ett helt nytt ingredienskoncept kallat SkinSupplement Complex Care som innehåller aktiva ingredienser från naturen och som är basen i alla produkter i serien.
De har en mycket avancerad formula med hög biotillgänglighet. Biotillgänglighet är tiden det tar för produkten från det den smörjs på huden till det att den är framma på den plats där den ska vara verksam och göra nytta. I klartext betyder det att våra produkter har en mycket kortare verkningstid och att dessa produkter kan med sitt nya komplex tar hand om huden och håret genom att bekämpa torrhet och oxidative stress på ett helt, för oss, nytt snabbare sätt.
Inflammaging och Oxidativ stress är två saker som bryter ner våra celler i raketfart och som vi faktiskt bara kan bekämpa genom att tillsätta än mer antioxidanter. Vi är så glada att äntligen kunna säga att våra produkter kan bromsa upp oxidativ stress. Vill du lära dig ALLT om just Oxidativ stress och inflammaging så ska du direkt anmäla dig till vår årskonferens i januari för där får vi besök av specialisten inom området - Sara Nomberg och hon kommer lära dig allt om detta!
 

 

Vi är så stolta över våra produkter så vi nästa spricker, och hoppas verkigen att du också kan känna av den här pirrande känslan, tryggheten och stoltheten över att återförsälja med Cosmopharma! 

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent