Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Var på en visning och blev imponerad! | Cosmopharma (SE)
Övrigt

Var på en visning och blev imponerad!


den 20 augusti 2019
« Tillbaka

I Johannishus bor Therese Assarsson, en sprudlande glad blekingetös som arbetar som konsulent i Cosmopharma sedan 5 år tillbaka.
Therese har vi sett på många försäljningstopplistor i Sverige men även på den stora topplistan där alla länder tävlar om samma åtråvärda placeringar. Hon är en säljare av rang och få slår henne på fingrarna och det vill vi ju såklart veta mer om.

Var kund på en visning och blev imponerad av produkterna!

Therese var själv kund på en visning och fick lyssna på en av Cosmopharmas duktiga konsulenter som berättade om Cosmopharma och vårt sortiment. 
Hon blev särskilt imponerad utav Intimate Cleanser och det var den som faktiskt fick henne att vilja veta mer om jobbet att bli konsulent själv. Säljare hade hon varit innan med då utav kläder och tänkte att hudvård skulle bli ett bra komplement. Och inte minst skulle hudvården vara den del av hennes verksamhet som skulle ge henne återkommande kunder då alla behöver hygien- och skänhetsprodukter, och det bästa av allt är ju att dessa tar slut ganska snabbt och kunderna behöver köpa hem igen och igen. Vilket inte alltid var fallet inom klädbranschen.
Sagt och gjort så skrevs hon in som konsulent 1 december 2014 och den som hjälpte henne igång och bidrog till hennes flygande start var Emmie Dahlbeck Nilsson.

Var givmild - det lönar sig alltid!!

Thereses bästa tips till dig som kollega i Cosmopharma, för att sälja lika mycket som henne och därmed hamna på topplistorna, är att vara givmild. Ju mer du ger, desto mer får du tillbaka. Det låter som en klyscha, men det är verkligen en sann sådan. Var frikostig med att ge ut provpåsar, gör egna små provburkar genom att köpa hem de små genomskinliga burkarna Cosmopharma säljer till oss konsulenter. 
Låt kunderna få prova och låt dem få ta med en liten burk hem så de kan bekanta sig med produkterna. De som får prova återkommer nästan alltid och vill köpa, säger Therese.
Så ge ge ge så får du mångfalld tillbaka!

Favoritprodukt...ja jag har en personlig, men mina kunder har en annan!

Hennes absoluta favoritprodukt är x3 serum men hon säljer överlägset bäst av Magnesium Cream så hon måste även ta med den , det är ju den som ger henne mest tillbaka, "den kan jag inte vara utan säger Therese och skrattar.
Hon blev extra glad nu när den kom i små provpåsar! Det underlättar enormt för Therese som nu slipper göra egna små provburkar själv.. Att den dessutom nu är som extra inbokningsgåva till endast 99 kronor kom som en skänk från ovan!

Therese säljer redan biljetter till X-mas Beauty Party!

Om man funderar på om man ska ha ett X-mas Beauty Party i november så menar Therese på att man kan sluta fundera, alla ska ha ett!
Självklart ska jag ha minst ett, kunderna älskar det säger Therese och man hör hennes glöd och entusiasm i rösten!
Då får dom prova alla produkter, se våra julpaketserbjudanden, få hjälp av oss konsulenter att hitta en produkt eller makeupfärg som passar just dem. 
Jag jobbar redan med att sälja biljetter på varje visning jag håller samt att jag gjort ett evenemang på Facebook där jag marknadsför mitt event. 
Det gäller att vara ute i god tid för att det inte ska bli stressigt och kännas jobbigt och inte minst för att det ska komma så många som man önskar och har som målsättning.
Jag rekommenderar verkligen alla konsulenter i Cosmopharma att hålla ett X-mas Beauty Party i den orten där de bor! Det är jättekul, man tjänar pengar på plats, man får massa visningar i kalendern inbokade och inte minst så får man så många nöjda kunder som njuter av allt eventet bjuder på.
Det är perfekt när man säljer biljetter för då är man verkligen säker på att kunden kommer till eventet oavsett vad som går på tv eller hur vädret ser ut. Det blir nästintill inga avbokningar alls. Gå ihop flera konsulenter tillsammans och hjälp varandra med olika uppgifter på plats och ta dit era kunder och håll detta gemensamt, det är superkul att jobba många ihop för man får massa tips, nya vänner och byter erfarenheter.

En av föreläsningarna på årskonferensen bara måste jag höra!

Therese har redan anmält sig till årskonferensen och flera kollegor i hennes team i Blekinge har gjort detsamma, det ska bli superkul säger hon. 
Det händer mycket spännanade på årskonferensen men det är speciellt en föreläsning jag bara måste få med mig! Man lär sig så oerhört mycket på dessa konferensen och man får se nyheterna före alla andra och får oftast fina erbjudanden, sen är det ju socialt också man får ju träffa sina kollegor och det brukar bli riktigt skoj!
Så har man inte reserverat sin plats ännu så gör det på hemsidan direkt!

 

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent