Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Saknade hemförsäljningen, fann Cosmopharma | Cosmopharma (SE)
Övrigt

Saknade hemförsäljningen, fann Cosmopharma


den 27 juni 2019
« Tillbaka

I Charlottenberg, intill den norska gränsen bor Gunn Ström. En fantastisk kvinna som precis fått upp ögonen för Cosmopharma och redan tagit sig in på topplistan över bästa säljare nu i juni.
Bara en kort stund in i samtalet hördes det att Gunn hade en härligt norsk klingande dialekt och det visade sig att hon var från Vestlandet, så när det var konstaterat fortsatte vårt samtal på ren norska. 


Bytte Oriflame mot Comsopharma!

Gunn har varit kund till Cosmopharma i drygt ett år och varit riktigt nöjd med alla produkter hon hunnit med att köpa och prova under det år som gått. Hon har arbetat i Oriflame i Norge för 20 år sedan och kände att hon behövde en hobby och saknade hemförsäljningen. Den 27 maj i år var hon värdinna och Gunilla Möller var på besök och höll sin andra visning med Gunn och hennes väninnor. Då bestämde hon sig, så för ganska precis en månad sen tog hon steget och skrev in sig som ny konsulent i Cosmopharma.
-Jag måste säga att Gunilla är enastående och hjälper mig med allt, jag tycker inte så mycket om datorer, säger Gunn och skrattar. -Men Gunilla kan jag ringa när som helst och hon är alltid lika positiv och glad att få hjälpa mig, berättar hon vidare.
 

Utbildad inom hudvård och mycket kräsen!

Gunn är utbildad inom hudvård och makeup och är därmed mycket medveten om vad som är bra och mindre bra och beskriver sig själv som ganska kräsen när det kommer till skönhetsprodukter, tack vare de stora erfarenheter hon samlat på sig under åren som verksam inom området. 

Häromdagen hade jag en makeupvisning på ett café och på den deltog en kvinna som var 83 år gammal och jag hjälpte henne att lägga en enkel makeup med Cosmopharmas underbara produkter. Både hon och hennes man som var med blev väldigt nöjda, mannen tyckte att hon såg så mycket yngre ut att han insisterade på att köpa alltihopa, såna kunder vill man gärna ha fler av. 
Extra positivt var att det stod väldigt mycket folk runt omkring och lyssnade på deras samtal och även dessa blev mycket ivriga och ville se mer och prova själva, säger Gunn och skrattar gott.
Hon har fåt en flygande start i Cosmopharma och ligger redan på topplistorna för hela Cosmopharma World Wide, vad är hemligheten?
Att satsa på grannar och bekanta till en början och sedan hitta nya värdinnor hos deras gäster och att hålla sig i närområdet är det som ger mest. Det allra viktigaste är att du är nöjd och glad och utstrålar att du älskar ditt jobb och dina produkter, det är då folk vill handla av dig! 


Favoritprodukt...måste man välja bara en?!

Min absoluta favoritprodukt är en hel serie faktiskt och det är x3, den är jag helt förälskad i!
Men Gunn kunde inte stanna där utan nämnde att Magnesium Cream är en fantastisk produkt som också är en favorit.
Cosmopharma mineralmakeup BareFaced Beauty är en annan favorit som man bara måste älska. Att välja en favorit blev allt annat än enkelt och det är vi såklart mycket glada för. Borstarna i Cosmopharmas makeup är något av de bästa Gunn någonsin provat. "Dom är helt magiska" som hon beskriver dem själv. Det säger hon även till alla sina kunder när hon är ute på visningar. Man ser naturligt vacker ut och inte alls sminkad.
Inom kort ska hon resa till Grekland och då får hon möjlighet att prova Cosmopharmas solprodukter för första gången, för det har inte givits möjlighet till det ännu med det väder som Charlottenberg bjudit på den här sommaren, det blir helt säkert en god upplevelse och en ny favorit till samlingen.

Hellre för lite än för mycket!

Gunns bästa tips till sina kollegor i Cosmopharma är att alla ska ha med sig en rengörings- och ansiktsserie ut på visning, det är det viktigaste av allt. Glöm inte att tala om för kunderna att de ska ta ytterst liten mängd av produkterna, hellre ta en gång till om man upplever att det blev för lite. Gunn påpekar alltid detta för sina kunder, att ta pyttelite så de får uppleva hur dryga Cosmopharmas produkter är, och det gillar dem och det ger förtroende och köplust. Tar kunden för mycket får de faktiskt ett sämre resultat och det upplever produkten som kladdig och rent av dålig, detta gäller alla produkter även makeupen. ta hellre för lite än för mycket, tar man för lite så är det bara att ta lite till menar Gunn.

 

Måste ju prova att åka på en årskonferens - det låter "Veldig kjekt"!

Avslutningsvis vill vi ställa en sista fråga och det är, ska du på Årskonferensen januari 2020?
Jag vet inte ännu, har inte hunnit prata om det med min man. 
Jag har ju varit på liknande tillställningar tidigare men i andra sammanhang, men det låter riktigt kul så det måste vi ju prova på såklart - det låter "Veldig Kjekt" som de säger på vest landet och det betyder att det är superkul!

Gunn, du fullkomligt strålar, inte konstigt att det går så bra för dig! Vi förstår varför du redan klättrar på topplistorna och att det är många som vill vara med på din resa. Precis som du själv sa, älskar man sitt jobb och sina produkter så syns det och man säljer mer!

Så otroligt glädjande att få möta våra framgångsrika konsulenter i Cosmopharma. Allas historia och arbetssätt ser olika ut men vi har en sak genmensamt och det är vår passion för Cosmopharma.
LYCKA TILL vidare Gunn, vi hoppas innerligt att vi ses på årskonferensen om inte förr.

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent