Kundservice   |     Svenska   SEK   |  
Select country
Select language
Logga in
Frida Boisen - "SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER" | Cosmopharma (SE)
Events

Frida Boisen - "SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER"


den 6 juni 2019
« Tillbaka

DIGITAL SUCCÉ – SÅ LYCKAS DU MED SOCIALA MEDIER 

Vår tredje föreläsare på årskonferensen i januari 2020 är ingen mindre än Frida Boisen! 

Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier?  

Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, dela med sig av konkreta, supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier. 

Vilken sociala medier-kanal ska vi välja? Hur får vi upp följarantalet? Vad gör en riktig bra livesändning? Vad är egentligen dark social – och hur kan du och din affärsverksamhet använda er av det på bästa sätt? 

Missa inte Bonnier Magazines & Brands digitalchef, Frida Boisens, superinspirerande föreläsning som gjort succé världen över och nu kommer förgylla Cosmopharmas årskonferens. 

Här kommer ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevansen och  briljansen i din storytelling för dina följare. 

Missa inte denna föreläsning och låt Frida förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

Anmäl dig här

 

OM FRIDA BOISEN

FRIDA BOISEN är programledare på TV3 för Lyxfällan och Trolljägarna. Hon är journalist, publicist, debattör, författare, digital expert, influencer och en mycket populär föreläsare och moderator världen över.

Hon utsågs 2017 till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, och har också korats till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och årets kvinnliga digitala influencer 2017. Hon blev utsedd som bäst i världen på sociala medier när hon vann första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida Boisen har varit chefredaktör för GT/Expressen samt ett flertal magasin och har också varit verksam som digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och som krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna ”Digital Succé – Så lyckas du med sociala medier” och ”Digital Passion – Så vinner du med sociala medier” och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer. 2019 utnämndes hon till årets kvinnliga företagare av branschorganisationen Direct selling Sweden. 

Frida Boisen brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att folkbilda inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring.

 « Tillbaka
Varukorgen är tom.
Webshop
Övrigt
© Cosmopharma   |   Köpvillkor   |   Sekretesspolicy   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Hitta närmsta konsulent