I lager.

x3 - SkinRepair Booster 0,2 mm

299 kr

X3 SkinRepair Booster är ett verktyg som har flera hundra nålar fastsatta på en vals. När man använder SkinRepair Booster över huden skapas små hål och porerna lämnas öppna en kort stund. Detta gör att kroppen reagerar och triggar den att börja läka de små såren genom att producera kollagen och elastin, och produktion av nya hudceller sätts igång. Valsen används till att rulla över ansiktet i olika riktningar med syftet att nålarna ska punktera huden och skapa små små små sår. Detta får kroppen att sätta igång att läka skadorna och det bildas nya ämnen och celler i huden som gör att huden föryngras.

FÖRDELAR
Om du önskar att på ett effektivt sätt öka effektiviteten i dina ansiktsvårdsprodukter upp till 200% så är detta produkten du söker! Du kommer få ett snabbare och mer synligt positivt resultat av att använda denna tillsammans med dina ansiktsprodukter från Cosmopharma. Den hjälper till att öka koncentrationen av aktuella aktiva ingredienser ner i din hud snabbare och mer effektivt än innan.

VIKTIGT
Svag hudrodnad är vanligt vid användning, och det försvinner normalt inom 24 timmar. Behandlingar såsom kemisk peeling, laser eller liknande bör undvikas tills huden är helt återställd. Du bör heller inte utsätta huden för sol och behöver du vistas ute, använd solskyddsfaktor.

KOMMER JAG ATT BLÖDA?
0,2 mm ger ingen blödning.

HUR ONT GÖR DET?
0,2 är sällan smärtsam. Du kommer förmodligen inte att uppleva någon smärta alls.

INGREDIENSER: 520 nålar av Japanskt stål.