Facial Anti-Aging set

1 357 kr
599 kr

Håll ut! Snart i lager!

Presentsetet kommer inslaget i Cellofan , klar att ges bort.
X3 SkinRepair Booster är ett verktyg som har flera hundra nålar fastsatta på en vals. När man använder SkinRepair Booster över huden skapas små hål och porerna lämnas öppna en kort stund. Detta gör att kroppen reagerar och triggar den att börja läka de små såren genom att producera kollagen och elastin, och produktion av nya hudceller sätts igång. Valsen används till att rulla över ansiktet i olika riktningar med syftet att nålarna ska punktera huden och skapa små små små sår. Detta får kroppen att sätta igång att läka skadorna och det bildas nya ämnen och celler i huden som gör att huden föryngras.

Lyxig ansiktsmask med äkta guldmineraler och välgörande växtoljor och naturliga ingredienser som alla bidrar till att masken rengör porerna på djupet, återfuktar och håller huden ung och spänstig på en och samma gång. Mycket aktiva ingredienser och högt innehåll av guld vilket gör att du kan känna ett pirr och värme i huden,vilket är helt i sin ordning.

Extremt effektiv kornfri enzympeeling som bibehåller huden i ansiktet slät, mjuk och ren. Rik på naturliga antioxidanter.  Peelingen sker av naturliga AHA-syror. Peelar på ytan men tar sig också ner i huden och stimulerar kollagen och elastan, som förbättrar hudens spänst och textur. Avlägsnar effektivt gamla, torra döda hudceller, stimulera cellförnyelsen, släta ut och öka fukten i huden. Resultatet blir att översta hudlagret tunnas ut, det blir mjukare, ser fräschare ut och kan ta upp andra ämnen lättare. Surheten i AHA-syrorna är i sig välgörande eftersom frisk hud är svagt sur. Den har även antibakteriella egenskaper.