I lager.

Love your skin duo set

438 kr

Det perfekta hudvårdspaketet som ger massa fukt och bevarar fukten kvar i huden samt skyddar mot kylan! Inslagen i en cellofanpåse samt att det medföljer en glittrig burk att ha sin Moisturizing Body & Face Cream i.

Whipped Shea Butter mini - Jasmin
100% ekologisk, naturlig och vegansk dessutom svensktillverkad och handgjord!
Här har vi en återfuktande gåva från naturen utan dess like!
Vårt vispade Sheasmör passar alla hudtyper, och extra bra till de allra torraste och känsligaste samt även i ett torrt och trasigt hår och en irriterad hårbotten.
Du kan ha den på torra läppar, torra nariga händer, som ansiktsolja, till torra fötter och spruckna hälar, en torr och irriterad hårbotten, torrfläckar på kroppen, ja precis överallt från hår till torr!

Cosmopharmas Whipped Shea Butter är en av våra bästa mjukgörare, den blir som en olja när den kommer i kontakt med kroppsvärmen och blir därmed lätt att applicera om du värmer lite mellan händerna och låter den smälta lite innan applicering.

75 ml

Moisturizing Body & Face Cream
Välgörande svensktillverkad mild återfuktande hudkräm som fungerar utmärkt som mjukgörande ansiktskräm, handkräm, fotkräm och kroppskräm. Detta är krämen som hela familjen kan använda, så mild att den även passar den känsliga. Vill du slippa torrheten så är detta krämen som ger fukt och fett samt behåller fukten kvar länge i huden!  Skyddar mot vind och kyla vid kalla dagar och hårda vindar genom sitt innehåll av bivax som naturligt fungerar som en extra skyddsbarriär på huden. Doftar ljuvligt rent av en mild doft av Bomullsblomma.

250 ml