In stock.

Magnesium Cream 14 x 5 ml påsar (KORT DATUM)

159 kr
10 kr

SÄLJS UT DÅ BÄST-FÖRE-DATUM ÄR 28 FEBRUARI 2022 (Ingen returrätt)
Engångspåsar 14 st á 5 ml/påse, perfekt att ha med i handväskan eller på semestern. Totalt 70 ml. (33 mg magnesium/ ml)
 

Magnesium Cream är ett mineraltillskott i krämform som passar alla, men är speciellt bra för dig med magnesiumbrist. Det är en basisk mineral som medverkar i bl.a god muskelfunktion, nervsystemet och matsmältningssystemet. Magnesiumkrämen har en avslappnande effekt på muskulatur och nerver och behövs för normal energiomsättning. Krämen bidrar till normal muskelfunktion. Berikad med bl.a. Sheasmör och Jojobaolja som gör gott för hudens återfuktning och gör den lätt att applicera. Mineralen Magnesium absorberas snabbt av huden och återställer magnesiumnivåerna i kroppen snabbare än tillskott i tablettform, vilket bibehåller ditt välbefinnande och därigenom kan minska oönskad värk i kroppen, axlar, knän m.m. och tillfällig klåda.

Den vanligaste orsaken till magnesiumbrist är dålig kosthållning eller läkemedel eller stress vilket kan påverka muskler, matsmältning och immunförsvar. För lite magnesium i kroppen kan sänka koncentrationsförmågan och i vissa fall även ge sömnproblem. Tecken på magnesiumbrist kan variera, men några av de mest vanliga symptomen är migrän, restless legs, värk, tillfälliga utslag och oroskänsla.

Tips vid användning: Applicera krämen på önskat ställe och återupprepa vid behov. Har du ett specifikt ställe du är öm på kan du massera in krämen där, har du ett mer generellt behov så är det bra att smörja på ett större hudområde så som mage eller rygg. Endast för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen. Förvaras oåtkomligt för barn. Krämen innehåller 33 mg magnesium per 1 ml.


INGREDIENSER: Aqua (Water), Magnesium Chloride, Isopropyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyl Palmitate, Steareth-21, Cetyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sorbitan Stearate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA.