Öppettider Mor & Dotter Store - Kungsängen

I vår fysiska butik som heter Mor & Dotter Store på Skolvägen 33 i Kungsängen har vi vid sidan av våra härliga hudvårdsprodukter inredningsdetaljer, en sektion med sekond hand, doftljus, doftpinnar, ljus, vaser, porslin, ljuslyktor,  tvättmedel och mjukmedel, damkläder, smycken, kuddfodral och mycket mer.

Samtliga märken vi har valt att ta in i vår fysiska  butik har samma fina tänk som vi i vår framtagning av våra skönhetsprodukter. Milda, giftfria, naturliga, veganska och gärna ekologiska och miljösmarta ingredienser och samtliga leverantörer vi valt att samarbeta med är svenska (eller i alla fall skandinaviska) så vi garanterat har korta leveranser och genom det gör minimalt miljöavtryck. 

Efter den nya pandemilagen som trädde i kraft 10 Jan 2021 om maxantal i fysiska butiker som i vårt fall innebär max två kunder i taget beslutade vi att lägga in butikens hela sortiment på Cosmopharmas webbshop. På så vis kan vi fortsatt bedriva vår verksamhet på smittsäkert sätt för de som inte fysiskt kan eller vill besöka vår butik.

ÖPPETTIDER Vecka 36 (6-12 sept)
Måndag 13-16
Tisdag 10-16
Onsdag 11-18
Torsdag 10-17
Fredag 10-15
Lördag stängt
Söndag stängt

ÖPPETTIDER Vecka 37 (13-19 sept)
Måndag 10-16
Tisdag stängt
Onsdag 11-18
Torsdag 10-17
Fredag 10-15
Lördag11-15
Söndag stängt


VÄLKOMMEN <3
Mor & Dotter Susanne och Celinn Sjölander


Följ oss gärna på våra sociala medier där vi lägger ut veckans aktuella öppettider och tillfälliga kampanjer i butiken:
FACEBOOK
INSTAGRAM