In stock.

Whipped Shea Mini - Apelsin

139 kr

Whipped Shea Butter är en otrolig multiprodukt som du kan ha på alla torra partier som behöver mer fukt. Har du torra händer? Läppar? Torra nagelband, torra spruckna hälar eller hårtoppar som är frissiga? Då är detta din lojala produkt som funkar på allt, tips att alltid ha med ett mini Whipped i väskan! 75 ml 

Hudtyp: Passar alla hudtyper, perfekt för dig med torra läppar, händer eller torr hårbotten.

Användning: Där du känner dig torr, från hår till tår

Applicering: Ta en liten klick och värm mellan fingertopparna för att skapa en oljig textur som du nu kan ha på det stället som behöver extra mycket fukt.

Aktiva ingredienser:

  • Ekologiskt Shea Butter (Sheasmörets feta yta skyddar mot väder, vind, irritation och bevarar fukten i huden. Vårdar huden för torr, narig, fjällig och sprucken hud.)
  • Naturiigt E-vitamin (En antioxidant som fungerar som konserveringsmedel och även stärker din hud)

Tips & fakta:

Sheasmör är ett fast smör som blir hårdare under vintermånaderna och därför förvaras produkten bäst i rumstemperatur. Om det är hårt, mjuka upp det mellan händerna innan det smörjes på kroppen, i hårbotten eller i håret. Om det är väldigt varmt på sommaren så ställ din burk lite svalt så den inte blir i flytande form. Den är gjord av Sheasmör som sedan doftsatts med en Ekologisk eterisk apelsinskalolja (ger en frisk doft, mild och älskad av många, lugnande etierisk doft) Naturligt E-Vitamin som konserveringsmedel och även en stark antioxidant. 

INGREDIENSER: Butyrospermum parkii butter*, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Tocopherol, CI 77019, CI 77891, CI77007
* Ekologisk