Whipped Shea Butter - En otrolig Multiprodukt

Whipped Shea Butter - En otrolig Multiprodukt

Visste du att vårt Whipped Shea Butter är en magisk multiprodukt som du kan använda från hår till tår? Eller visste du att alla våra Whipped Shea Butter är ekologiska, veganska, naturliga och svensktillverkade? Vi älskar våra Whipped Shea Butters då dem har så otroligt många olika användningsområden, låt oss få presentera våra favvo sheabutter och varförvi älskar dem<3 


Varför är sheasmör en sån bra ingrediens?

Sheasmör är ett fylligt vegetabliskt fett som pressas ur sheanötter, det vill säga smörträdets frön som är full av vitaminer som A, E och F. Dessa vitaminer har en naturlig anti-agning effekt, detta beror på att produktionen av kollagen stimuleras, samtidigt som huden får mycket näring och fukt, en kombo som kan hjälper till att motverka uppkomsten av fina linjer. Men den största anledningen till att vi ÄLSKAR sheasmör är för att det är en otrolig fuktgivare och fuktbevarare!! Den återfuktar inte bara huden utan den lägger sig som en "hinna" på huden för att bevara fukten länge på ditt torra parti som behöver extra mycket fukt. Sheasmöret tillför huden mycket fukt och passar alla hudtyper, och extra bra för mycket torra. Idealiskt för svedd, röd hud, hård och torr hud, lindrigare solbränna, tillfälligt kliande hud insektsbett, en torr och irriterad hårbotten och passar dessutom  även utmärkt till bebisars fina känsliga hud.


Våra olika Whipped Shea Butter

Vi erbjuder tre olika dofter på våra Whipped Shea Butter och smören finns i två olika storlekar. Den stora storleken är perfekt för att ha i badrumsskåpet och den andra är perfekt storlek att ha med i väskan. Alla våra Whipped Shea Butter har samma goda egenskapar och det som skiljer dem är deras doft och färg, annars är dem identiska med varandra! Det finns en doft för alla, vi har Papaya & Mango, en söt exotisk doft, Jasmine, en frisk och blommig doft och sen sist apelsin, en riktig fräsh citrusdoft. Vilken är din favorit?  


Whipped Shea Butter - Papaya & Mango Full size (länk)

Whipped Shea Butter - Papaya & Mango Mini size (länk)

 


Whipped Shea Butter - Jasmine Full size (länk)

Whipped Shea Butter - Jasmine Mini size (länk)


Whipped Shea Butter - Apelsin Full size (länk)

Whipped Shea Butter - Apelsin Mini size (länk)


Olika användningsområden!

Cosmopharmas Whipped Shea Butter är en av våra bästa mjukgörare som du kan använda från topp till tå. Har du torra händer? läppar? spruckna hälar? torr hårbotten? frissiga hårtoppar eller torra fläckar som man "aldrig" blir av med... Oavsett vad så är detta produkten du behöver, en burk för allt, hur bra? Slipp ta med ett lipbalm, en nagelolja och en handkräm i väskan utan ta med ditt favvosmör i vår mini size<3 

När du använder produkten så ta en liten klick och massera mellan fingertopparna. Den blir därmed till en olja som blir lätt att applicera på de stället som behöver extra mycket fukt.