Mor & Dotter - skaparna bakom Cosmopharma Sweden

Mor & Dotter - skaparna bakom Cosmopharma Sweden

Så kul med massa nya följare på våra sociala medier Instagram, Facebook och Linkedin! För er som inte vet vilka vi är så kommer en liten kort text om oss💕🌸🧡✨

Vilka är vi?

Susanne och Celinn, Mor & Dotter! Det är vi som äger och driver Cosmopharma och @morochdotterstore . Det är vi som packar din order, tar emot ditt samtal, utvecklar nya produkter och allt övrigt som krävs för att driva ett företag.

2020 tog vi ett stort beslut enligt oss, vi valde att flytta hem hela vår produktion till Sverige, vi gjorde även om alla recept och designen på våra etiketter & flaskor! Sen Juni 2020 lanserade vi med stolthet vår nya Cosmopharma Sweden - en helt ny återfuktande, svensktillverkad och vegansk hudvårdsserie.

Fun fact, Cosmopharma Sweden vann Årets Bästa Hudvårdsserie framröstat av folket i Sthlm Beauty Week Award

En komplett serie framtagen för att passa alla hudtyper, även den mest känsliga då vi anser att hudvård för alla. Vi har också valt att basera våra produkter på aktiva men milda biologiskt nedbrytbara ingredienser. Har samtliga emballage i återvinningsbar PET och skippar helt onödiga ytterförpackningar.

Tack för att ni stöttar oss!

Följ oss gärna på sociala medier du också!
@cosmopharma på FB och IG och Cosmopharma AB på LI

/ Celinn & Susanne