Årets Bästa Ekologiska Produkt 2021

Årets Bästa Ekologiska Produkt 2021

VI ÄR NOMINERADE IGEN!!

För bara två månader sedan vann hela vår svensktillverkade veganska serie Cosmopharma Sweden folkets hjärtan och titeln Årets Bästa Hudvårdsserie 2020 i Stockholm Beauty Week Award.

Nu måste vi nypa oss hårt i armarna för att vara säkra på att vi inte drömmer! Glädjetårar ännu en gång och så tacksamma och inte minst stolta över våran nominerade produkt! Allt hårt arbete känns återigen så värt det nu med den ena bekräftelsen efter den andra!

Vår svensktillverkade ekologiska, veganska, naturliga och handgjorda Cosmopharma Sweden Whipped Shea Butter Mango & Papaya är nominerad igen och den här gången till:

ÅRETS BÄSTA EKOLOGISKA PRODUKT 2021 i den prestigefyllda tävlingen för ekologisk hudvård - Organic Beauty Awards 2021. 

Så tycker du som vi att den är magiskt bra och helt klart ska vinna och krönas till ÅRETS BÄSTA EKOLOGISKA PRODUKT I SVERIGE 2021 så in och rösta på oss 💚

Du får rösta en gång och röstningen pågår fram till 15 april.
Scrolla ner till vår Cosmopharma Sweden Whipped Shea Butter Mango & Papaya och klicka där på knappen ”rösta”

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL RÖSTNINGEN


Organic Beauty Awards
Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående. Produkterna som tävlar till OBA genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs genom en kvalificerad och oberoende jury som testat mängder av produkter under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Efter detta gedigna arbete har de nu enats om 18 produkter som nominerats till finalen. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden – en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård i segmentet hållbart, ekologiskt och klimatsmart. Tävlingsledningen för OBA är oberoende från enskilda varumärken.

Nu håller vi alla tummar hårt och hoppas på din hjälp att ta oss och vår fina produkt till en skön vinst genom att ge oss din röst! Har du inte provat den ännu så ta chansen nu när den är nedsatt 20% i vår pågående påskkampanj!

Kramar och tack på förhand från överlyckliga
Mor & Dotter Susanne och Celinn Sjölander
Cosmopharma