Vi vann årets bästa hudvårdsserie 2020!

Vi vann årets bästa hudvårdsserie 2020!

Vi blev årets bästa hudvårdserie!

Det var i höstas som vi fick besked om att vi hade blivit nominerade i hela fyra olika kategorier i den stora tävlingen ”Stockholm Beauty Week Award”! Bara det att vi var  nominerade i fyra olika kategorier var en stor seger och ära för oss!

Idag, fredag den 22 januari hölls den stora finalen och prisceremonin livesändes på Stockholm Beauty Weeks Instagram. Vi följde den med stor spänning och när vinnaren av ÅRETS HUDVÅRDSSERIE skulle presenteras höll vi på att tappa hakan! VI VANN! Att vår serie Cosmopharma Sweden, vår lilla bebis hade fått flest röstar av det svenska folket kunde vi nog aldrig tro! Vi kan säga att vi skrek rakt ut och glädjetårarna forsade och vi skrattade och snörvlade om vartannat. ÅRETS HUDVÅRDSSERIE 2020! Cosmopharma Sweden vann!!!

Vi har slitit så hårt både med minskad omsättning, flytt till ny lokal, byte av bransch men framförallt att få vår älskade svensktillverkade veganska serie klar. I juni 2020 lanserades den och nu 22 januari 2021 får vi detta besked att serien vunnit folkets hjärtan och blivit framröstad till ÅRETS BÄSTA HUDVÅRDSSERIE! Nu känns allt jobb och slit verkligen mödan värd!

Vi är så tacksamma, stolta och rörda. Vi har nog inte riktigt hunnit fatta vad som hänt  ännu.

Vi vill såklart rikta ett stort tack och oändligt massa kärlek till alla som röstat på oss! We love you all ❤️