Varför rengör vi huden i ansiktet?

Varför rengör vi huden i ansiktet?

VARFÖR ÄR RENGÖRING SÅ VIKTIGT?

Oavsett om du använder makeup eller inte ska du alltid rengöra huden i ansiktet varje morgon och kväll. Rengör med en rengöringsmjölk som skonsamt men effektivt avlägsnar smuts, fett, talg, döda hudceller, makeup och samtidigt ger huden massa fukt! Avsluta med ett ansiktsvatten som är alkoholfritt och barriärstärkande och antiinflammatoriskt som inte torkar ut utan ger fukt.

Varje dag utsätts huden för smuts, föroreningar plus att huden själv avlägsnar fett och slaggprodukter som man vill tvätta bort. Välj en skonsam rengöring som effektivt tvättar bort alla orenheter. Om man skulle låta allt vara kvar på huden och lämnar det otvättat kan detta täppa till porerna, vilket gör att du kan få irritationer, blemmor och att huden ser glåmig och tråkig ut. Så med en skonsam och effektiv rengöring kommer din hud ha alla förutsättningar för att må bra 💖

Bakterier, miljöpåverkan, vind och väder kan ha negativt inflytande på huden, men också läkemedel, hormonsvängningar eller sjukdomar kan vara orsaken till oren hud. Hormonell, vuxen -eller tonårsakne? Oavsett vad du behöver hjälp med kan våran svensktillverkade, återfuktande ansiktsserie dämpa inflammationen, minska talgproduktion, stärka hudbarriären och förebygga att nya pormaskar bildas.

Purifying Cleansing Milk + Purifying Toner = SANT 

Ett komplett rengöringsset som rengör din hud skonsamt, effektivt och utan några svårigheter! Redan från steg 1 återfuktar den din hud och sedan i steg 2 ger tonern ännu mer fukt (alkoholfri). Så detta är en rengörings duo som rengör samtidigt som den återfuktar! Tonern innehåller även Pantenol eller Provitamin B5 som stärker hudbarriären. Och Salvia och Kamfer som båda verkar antiseptiska på huden, så inga inflammationer kan spridas eller starta.

Hudtyp: Passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden