Vilket varmt välkomnande vår nya butik Mor & Dotter har fått!

Vilket varmt välkomnande vår nya butik Mor & Dotter har fått!

Invigning i dagarna tretton! Att inviga en butik under en pågående pandemi är verkligen en utmaning. BUT WE DID IT! Att ställa in eller skjuta upp invigningen var aldrig ett alternativ för oss, vi valde att läsa på om reglerna och utefter dessa utforma vår invigning.

Resultatet blev fantastiskt! Nu har dessa dagar passerat i en rasande fart. Och vilket välkomnande vi fått!! ❤️ Så många lyckönskningar och värmande ord och positiva kunder det värmer verkligen! Och alla fina blommor, bubbel, choklad och andra presenter vi fått WOW, överväldigande!

Närmare 150 (!) kunder har besökt vår lilla butik under dessa dagar och bara vid ytterst fåtal tillfällen har det blivit kö. Verkade nästan som att alla våra kunder haft ett hemligt schema de bokat upp sig i. Två och två har kommit och gått i perfekt takt. Om vi utvärderar den nya lagen som bara tillät oss ha två kunder i butiken samtidigt, så har det faktiskt varit väldigt positivt då vi hunnit prata med alla och vi har haft tid att vara behjälpliga att välja makeup, visa hur produkterna kan användas. Våra kunder har kunnat be om hjälp med specifika hud-, eller hårproblem på ett mycket mer förtroligt sätt än om butiken varit full av kunder.

På måndag öppnar vi upp dörrarna kl 10 igen och hälsar fler välkomna in i värmen hos oss på Mor & Dotter Store.
Vi fortsätter hålla avstånd och tar emot Max 2 kunder i taget tills nya direktiv ges.

Vi har många idéer inför framtiden så som hudvårdskvällar och makeupevent där vi inför en mindre föranmäld grupp ger en kort föreläsning om huden och om våra produkter sedan provar vi tillsammans och vi lär ut makeuptips och testar ut rätt färger och krämer osv. Men detta får låta vänta på sig ett tag till. Men vi ger gärna smink- och hudvårdstips till alla som önskar vår hjälp redan nu direkt i butiken. Vi tar oss tid för alla som vill prova, lära eller fråga.

Så tusen tack alla underbara kunder som hann med att besöka oss under invigningen, varmt välkomna tillbaka! Och till dig som inte hann så har du all tid i världen. Vi finns fortsatt i butiken på Skolvägen 33. 

Våra öppettider kommer variera från vecka till vecka och kommer finnas tillgängliga på: www.facebook.com/morochdotterstore 


TACK FÖR DITT STÖD OCH FÖR ATT DU VÄLJER ATT HANDLA DIN HUDVÅRD, HÅRVÅRD, MAKEUP OCH FINA TING TILL HEMMET HOS OSS! ❤️

Hälsningar Susanne och Celinn