Vi vann en BeautyOscar - Årets Bästa Multiprodukt 2021!

Vi vann en BeautyOscar - Årets Bästa Multiprodukt 2021!

Aftonblandets Skönhetsredaktörerna.se håller en egen Oscarsgala för hudvård!

Vilka produkter erhåller en Beauty Oscar? 
Produkter som enligt Skönhetsredaktörerna.se förtjänar ett höjt ögonbryn belönas med en Beauty Oscar.
Det är produkter som sticker ut i sina respektive kategorier. Det är en produkt som håller vad den lovar och ger dig en känsla av glamour. Det är en produkt som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.

Precis som förra året är det skandinaviska aktörer som prisas där hjärnorna bakom produkterna ska ha kopplingar till Norden på ett eller annat sätt, men produkterna behöver inte nödvändigtvis ha slutproduktion i Norden.

Länkar där det förekommer innehåller inga betallänkar. Jag tjänar inte pengar på mina rekommendationer. 

Så här väljs vinnarna ut: Pristagarna tas ut bland de presstester som skickats till redaktionen under förra året. Vissa köper jag. Jag är oberoende i mina bedömningar och får inte betalt av några aktörer. Jag tjänar heller inga pengar på mina tips och inga av länkarna är, där de finns, kopplade till betallänkar som ger mig pengar. Under april månad kommer jag att lägga ut flera olika kategorier av vinnare. Nytt för i år är kategorin ”Hållbarhet”.

..........ÅRETS OSCAR I KATEGORIN "ÅRETS MULTIPRODUKT" GÅR TILL..... (trumvirvel)
Årets Multiprodukt: Cosmopharma Sweden - Whipped Shea Butter Orange Peel Oil (Sverige)

Cosmopharma gjorde ett smart drag under pandemin och tog hem produktionen av sina produkter till Sverige från utlandet för at få mer kol. Den här vispade multiprodukten är min stora favorit. Konsistensen? Hårt vispad grädde som smälter i kontakt med huden. Wow.


”Gudomlig produkt som funkar från hår till tår. En vän du aldrig lämnar kvar eller glömmer bort”. 

LÄS MER HÄR!