Vi öppnar vår första butik!

Vi öppnar vår första butik!

Nu är det bråda dagar på Cosmopharmas huvudkontor. Vi rensar och packar flyttkartonger samtidigt som vi plockar varor till beställningar som måste iväg snabbt, många som beställer julklapparna hos oss i vår webshop nu vilket är enormt kul och hedrande! 

Så... Varför rensar och packar vi flyttkartonger då? Jo, för vi ska flytta huvudkontor och lager till nya lokaler (fortfarande inom Kungsängen) och i samband med det öppnar vi även vår första Cosmopharma-konceptbutik som kommer att heta Mor & Dotter. 

31 december ska vi vara på plats i nya lokalen då ska vi ha rivit en vägg, byggt ett nytt kök, målat alla väggar och lagt nytt golv, nya lister och genomfört hela flytten och tömt nuvarande adress.. 

Varför ska Cosmopharmas butik heta Mor & Dotter? Jo, för att Cosmopharma AB drivs av Mor och Dotter Susanne och Celinn Sjölander så då döper vi butiken efter oss helt enkelt. 

Så vi vet iallafall vad vi ska göra innan, under och efter jul! Men det spelar ingen roll hur jobbigt det är för det ska bli så otroligt kul! Nytt, fräscht och inte minst! En butik! 

Äntligen kan våra kunder få komma till vår butik och prova, dofta, klämma och känna på makeup och krämer. 

Så fort läget blir bättre med smittspridningen så är vår plan att även ha event i butiken med teman så som Färg & Stil, makeup, ansiktsvård med mera. 

Så vi längtar lite till nyår, för då vet vi att vi är på plats och förhoppningsvis har allt klart på nya stället ❤️

Vill rikta ett stort TACK till alla underbara människor som passerat oss och tagit tillvara på saker vi inte ska ta med oss från kontoret. En underbar känsla att slippa slänga. Känns så härligt att det istället kan glädja någon annan. Och inte minst alla glada peppade hejarop för att vi ska öppna butiken i årsskiftet! Det värmer verkligen! 

Tack! 

Susanne & Celinn Sjölander