Veckans produkt 19-25 april

Veckans produkt 19-25 april

MOISTURIZING BODY & FACE CREAM
ORD PRIS 249 KR, JUST NU 179 KR
Välgörande svensktillverkad mild återfuktande hudkräm som fungerar utmärkt som mjukgörande ansiktskräm, handkräm, fotkräm och kroppskräm. Detta är krämen som hela familjen kan använda, så mild att den även passar den känsliga. Vill du slippa torrheten så är detta krämen som ger fukt och fett samt behåller fukten kvar länge i huden!  Skyddar mot vind och kyla vid kalla dagar och hårda vindar genom sitt innehåll av bivax som naturligt fungerar som en extra skyddsbarriär på huden. Doftar ljuvligt rent av en mild doft av Bomullsblomma. 250 ml

Fun fact: Den här krämen har under lång tid testats av 14 frivilliga personer som har testat och betygsatt 10 olika krämsammansättningar. Den här krämen var den som fick högsta betyg i stort sett av alla deltagare och på samtliga punkter så som Hur känns den på huden, hur behåller den fukten i huden, svider den på huden (denna fråga ställdes främst till de med extremt torr hud eller eksem). När formuleringen var beslutad fick de nya prover och den här gången med samma kräm i alla provburkar men med olika dofter. Och den vinnande doften blev alltså Bomullsblomma. Och då var vi klara att lansera vår nya fukt och fett hudkräm för hela kroppen och hela familjen. Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla våra hjälpsamma personer som hjälpt oss testa och återkoppla med betyg och feedback.

Aktiva ingredienser:

  • Aloe Vera (Mjukgör, lenar, och stillar tillfällig klåda, inflammationshämmande, antiseptisk, sammandragande, ökar hudens syreupptagning)
  • Jojobaolja (Fet olja som är lätt att stryka in och som absorberas utan att kännas kladdig, mycket fuktbevarande, mjukgör, skyddar huden mot väder och vind och uttorkning, utmärk på torr och känslig hud)
  • Avokadoolja (Ger fett och näring till huden, bevarar fukt, skyddar mot väder och vind, gör huden smidig)
  • Papaya (Innehåller mycket kalcium, och vitamin A och E)
  • Mandelolja (Vårdar och mjukgör huden, klådstillande, absorberas lätt av huden)
  • Bivax (Mjukgör, binder fukten i huden, rik på E-vitamin, ger irriterad hud lugn och ro, skyddar huden från kyl och annan yttre påfrestning)
  • Vetegroddsolja (Mjukgörande, fuktbevarande, innehåller mycket vitamin E, passar alla hudtyper även torr, narig och känslig hud, blodcirkulationsstimulerande och näringsrik för huden)