Varför älskar du hudvård Celinn?

Varför älskar du hudvård Celinn?

Cosmopharma ägs och drivs av mor och dotter Susanne och Celinn Sjölander.
För en tid sedan fick Celinn en fråga av en av våra underbara följare på instagram som vi hon gärna besvarar🧡

Varför älskar du hudvård?

”Jag är ju uppväxt med en mamma (VD & grundare för Cosmopharma) som hela min uppväxt jobbat med hudvårdsprodukter så mitt intresse har väl alltid funnits där men det är nu i äldre dar som jag verkligen funnit en kärlek för just hudvård. 

Jag älskar verkligen mina rutiner som jag gör både på morgonen och kvällen. Det är riktig kvalitetstid för mig. Att bara få spendera tid på mig, få gör något som jag kopplar av med och mår bra av är något som jag verkligen uppskattar. Plus att jag även kommit till insikten av att jag inte längre strävar åt att min hud ska se perfekt och felfri ut utan att den ska må bra, därför har hudvård för mig blivit ännu roligare och något som ligger mig varmt om hjärtat.💘 Kram Celinn