Vegansk svensktillverkad hudvård!

Vegansk svensktillverkad hudvård!

VÅR SENAST LANSERADE HUDVÅRDSSERIE!
Vi lanserade hela Cosmopharma Sweden, totalt 14 produkter, i juni 2020. En serie som är vegansk och svensktillverkad! Vi satsade 100% på att skapa en hållbar serie till ett attraktivt pris. Vi har valt att producera hela serien i Sverige, bara använda flaskor och burkar i återvinningsbar PET, vi undviker helt onödigt ytteremballage, satsat alltid på att hitta närproducerade råvaror och att alla produkter ska vara milda men aktiva då vi anser att hudvård ska vara för alla, även den mest känsliga!
Redan i november 2020 nominerades serien i hela 3 olika kategorier och i januari 2021 fick vi det fantastiska beskedet att vi vunnit det finaste priset av alla (enligt oss) bara 6 månader efter lanseringen! Serien vann folkets hjärtan och den åtråvärda hedrande titeln ”Årets Bästa Hudvårdsserie 2020” i den prestigefyllda tävlingen för svenska och utländska skönhetsmärken Stockholm Beauty Week Award!

Vår resa fram till vi lanserade serien:

Det var i början av förra året 2020 som vi i samband med minskad omsättning och ökad lösgjord tid pga Coronas framfart som vi tog ett viktigt beslut för vår framtid - Vi flyttade hem hela vår produktion till Sverige och bytte ut alla recept, bytte ut alla emballage och bytte tryckeri av etiketter för att göra så litet klimatavtryck som möjligt och vår nya serie Cosmopharma Sweden hade börjat ta form.
Vi funderade över vad som är viktigt för oss och vad vi vill kunna erbjuda våra kunder för produkter! Vi vill ha klimatsmarta produkter som är kvalitativa utan att kosta en förmögenhet. Därför valde vi att hålla vår serie så närproducerad det bara går i allt från återvinningsbara flaskor och burkar i PET till etiketter, råvaror och produktion. Här finner du välgörande hud- och hårvård för hela kroppen. Serien är baserad på aktiva, naturliga, veganska och gärna ekologiska men milda ingredienser då vi tycker att hudvård är för alla, även den mest känsliga. Vi avstår från onödiga ytteremballage och vinner nog inga priser för vackrast utseende. Men för oss är inte utsidan det viktiga, utan det är insidan som räknas.

Ett helt år har gått och vi har fått stor publicitet i press och på olika sociala medier. Serien har vunnit pris som årets bästa hudvårdsserie och en av produkterna är nu nominerad i ytterligare en tävling för ekologiska produkter. Våra produkter återfinns hos stora aktörer så som LYKO, Green Little Hearts och Veganhuset. Vivlar blivit omskrivna av erkänd skönhetsreporter och intervjuade live hos erkända profiler.

Idag kan vi se tillbaka på 2020 och känna att det verkligen var rätt beslut och mödan värd. Vi känner till n stor tacksamhet och ödmjukhet över det enorma mottagandet och samtidigt en stor stolthet.

Cosmopharma drivs av mor & dotter Susanne och Celinn Sjölander och tillsammans gör vi allt arbete själva. Allt från att planera lanseringar, produkternas utformande, design och layout till att stå på lagret och packa beställningar och ta hand om kundservice. Även all marknadsföring, hemsidan, sociala medier och bokföring, ja vi gör verkligen allt själva. Och vi älskar vårt arbete, vi skuttar med glädje till jobbet varje dag och med stor förväntan om vad dagen ska erbjuda. Vi kompletterar varandra och gör Cosmopharma och våra produkter till vad de är idag.

Kramar

Celinn & Susanne