Tack för att Du handlar av oss - vi behöver Dig!

Tack för att Du handlar av oss - vi behöver Dig!

Det är en tuff tid som småföretagare just nu! Det gäller inte bara oss såklart och det gäller inte bara företagare utan även många privatpersoner som inte längre har sin anställning kvar. Men att vara småföretagare innebär så mycket mer. Man har investerat så mycket i sitt företag och en eventuell nedläggning innebär inte bara att man blir arbetslös utan det tillkommer så mycket elände som hamnar på en privat.

Vi på Cosmopharma är INTE redo att lägga oss på rygg. Vi har så mycket mer att ge. Så stora drömmar och planer för framtiden.
Vi är dock lyckligt lottade genom all den publicitet vi nu får genom att vi vann folkets hjärtan och vann vår stora vinst med titeln ”Årets bästa hudvårdsserie 2020” och inte minst att vi har så många fina trogna kunder som handlar hos oss både i butiken och i webshopen, vilket gör att vi fortfarande håller näsan över vattenytan.
Om alla våra kunder skulle handla av oss för 20 kronor i månaden så skulle det täcka alla våra kostnader och göra hela skillnaden på att vara eller inte vara.

Vi menar inte att alla svårt ekonomiskt drabbade ska lägga sina sista pengar på att handla en kräm, ett schampo, en handtvål eller en mascara av oss utan vi menar mer att du som ändå måste köpa något nytt till badrumsskåpet eller en present, Du får GÄRNA göra det inköpet hos oss. På så vis överlever vi och du kan stolt känna din delaktighet i vår framtida existens ❤️

Så stort tack på förhand att du väljer att stötta en småföretagare i denna pressade tid vi just nu går igenom!

Med vänliga hälsningar 

Susanne & Celinn Sjölander 

Cosmopharma