Så mycket kärlek på Stockholm Beauty Week

Så mycket kärlek på Stockholm Beauty Week

Hemkommen efter 3 intensiva men härliga dagar på Stockholm Beauty week på vackra Waterfront i Stockholm.
Underbart att det gick att genomföra en skönhetsmässa trots alla restriktioner och försiktighetsåtgärder i samabnd med corona.
Fem olika mässhallar, glest mellan utställarna och bara 50 personer i varje hall inkl utställarna var receptet. 

Maria Forrsén och hennes team har verkligen ordnat detta fantastiskt bra!

Vad gjorde Cosmopharma på mässan?
Jo, vi var där för att nylansera oss. Vi har under 2020 bytt inrikting helt och det vill vi visa upp.
Och wow, vilket härligt mottagande vi fått! Så mycket uppmärksamhet och kärlek - vi är överväldigade!
Fötterna värker, ryggen är trött, sömnen ligger lite efter MEN trots detta går vi med ett leende på läpparna efter dessa dagar!

Vi är så redo för framtiden nu! <3

Lite kuriosa och tillbakablick:
Vi har under våra 14 första år (startade 15 oktober 2006) haft all vår tillverkning av våra skönhetsprodukter förlag utomlands. Men när corona svepte in som en tromb över oss i början av 2020 gick vår försäljning ner markant och det resulterade i att vi fick massa tid över. Tid där vi kunde sätta oss ner och funderade på vad vi vill med vårt företag och vårt skönhetsmärkes framtid, vad står vi för och vad har vi för drömmar och visioner?

Detta resulterade i att vi tog ett stort beslut att lägga all vår frigjorda tid genom färre ordrar, inställda event osv till att sakta men säkert flytta hem all vår tillverkning till svensk mark. Med 14 års erfarenhet valde vi att starta med de 16 produkter vi sålt mest utav från tidigare utlandsproduktion, men detta är bara början på vår resa! Vi har nu helt avslutat allt samarbete med våra tidigare utländska leverantörer och samarbetar enbart med svenska producenter som kan göra våra produkter på de vis vi önskar.

Vi tog alltså det stora steget och lyckan var fullkomlig när Cosmopharma Sweden föddes. Vi strävar efter, i den mån det går, att även emballage så som burkar, flaskor, etiketter och pumpar ska komma från svenska eller skandinaviska leverantörer. Detsamma gäller för de råvaror vi använder i våra produkter i Cosmopharma Sweden, allt för att vara så klimatsmart och miljövänlig det bara går. Vi strävar alltid efter att ha så rena, naturliga, veganska och ekologiska skönhetsprodukter vi kan utan att göra avkall på kvalité och aktivitet. Vi har även valt att helt avstå från allt onödigt ytteremballage i form av kartonger och annat utan säljer alla våra flaskor och burkar så som de är. Efter 14 har vi fått en nytändning och en kärlek till våra produkter som är en obeskrivlig känsla.

Cosmopharma Sweden finns idag representerad hos ett par återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och vi välkomnar så många fler som vill dela vår resa och, precis som vi, kan känna stolthet för dessa produkter.
Vår stora officiella lansering gick av stapeln på skönhetsmässan Stockholm Beauty Week på Waterfront i Stockholm 20-22 okotber 2020, och vi är överväldigade av all den positiva respons vi fick under dessa dagar från återförsäljare, press, inköpare, bloggare, influencers och skönhetsintresserade privatpersoner. Så mycket kärlek, värme och fin bekräftelse på att vi tagit rätt beslut, så tacksamma! <3.

Välkommen att dela denna dröm med oss, välkommen att upptäcka Cosmopharmas härliga produkter!

Tack för all kärlek och värme önskar mor och dotter
Susanne & Celinn Sjölander