Nya emballage & ny snygg design på våra etiketter

Nya emballage & ny snygg design på våra etiketter

Varför har vi bytt emballage?

Enligt RI.se så är färgade plastförpackningar, speciellt svarta svåra att sortera. Att använda mörka plaster är snyggt men tyvärr minskar värdet på det återvunna materialet och begränsar användningsområden. De skriver såhär ”använd helst plast utan färg alternativt ljusa färger” därför har vi nu valt att byta till vita emballage på vår ansiktsserie i Cosmopharma Sweden!

Varför har vi bytt etiketter?

Varje enskild produkt har fått en specifik färg på sitt streck för att lättare skilja dem åt samt även att färgen på strecket symboliserar olika ingredienser eller doften på produkten. Vi har även valt allt lägga till att den är vegansk och tillverkad i Sverige då det innan inte stod någon stans på produkten. Vi vill göra det lättare för er konsumenter att tydligt kunna se vad vi erbjuder för produkter. 

Nattkrämen är först ut med den nya designen!

Nattkrämen har ett lila streck för att den är doftar underbar lavendel. I aromaterapi så används lavendel för avslappning och rogivande av kropp och sinne så vad passar inte bättre än lavendel i en nattkräm?

Näst på tur är Cleansing MilK & Toner som kommer få den nya design, spännande att få visa vilken färg de har!

Vi kommer successivt att byta ut hela ansiktsserien till vita etiketter och vita och transparenta flaskor, och först ut är alltså nattkrämen. Hoppas ni älskar den lika mycket som vi gör💘🥰