Nya Cosmopharma 2.0 öppnar 1 oktober

Nya Cosmopharma 2.0 öppnar 1 oktober

Nya Cosmopharma 2.0 lanseras 1 oktober

Snart är den stora dagen här - torsdagen den 1 oktober 2020 slår vi upp dörrarna till vår nya hemsida och vi startar samtidigt vår spännande resa in i en ny bransch och med en ny fräsch klimatsmart framtidsvision.


Cosmopharma byter bransch efter 14 år
Den 1 oktober lämnar vi direktförsäljningsbranschen efter 14 lärorika och givande år och kastar oss i e-handlar branschen men främst i grossistbranschen som ett naturligt val för återförsäljare som vill ta in närproducerat, svensktillverkat, veganskt, naturligt och ekologiskt.
Hur kan detta komma sig? När vi drabbades av Covid-19 i våras blev hemförsäljning och visningar helt uteslutet och vi var tvungna att tänka om helt.
Detta resulterade i att Susanne Sjölander, grundare, ägare och vd för Cosmopharma tog ett läskigt, stort men mycket inspirerande och utvecklande beslut. Så 1 oktober byter vi bransch, flyttar hem stora delar av vår produktproduktion till svensk mark. Vår framtidsvision är att göra välgörande hud- och hårvård baserade på naturliga ingredienser, gärna veganska och ekologiska. Göra hela vår produktion så klimatsmart det bara går; använda naturliga, milda och välgörande närproducerade ingredienser.
En omtumlande och hektisk tid har det varit sedan beslutet togs, men samtidigt mycket spännande, utmanande och inte minst utvecklande. Nu ser vi verkligen ljust på framtiden och hoppas såklart att just du delar den med oss!

Ny förbättrad hemsida
Den 1 oktober öppnar vi upp vår nya hemsida. Vi har en ny fräsch design och använder oss av mycket färg. Man ska bli glad när man besöker vår hemsida. Det är lätt att navigera bland produkterna. Vi kommer med flera betalmöjligheter så som Klarna,Swish och Nets. Vi kommer att ha en blogg på sidan där vi delar med oss av enkla vardagstíps inom hudvård, hårvård och makeup, lite kuriosa omkring en specifik ingrediens eller event vi ska delta i etc.
Vi kommer också att erbjuda fraktfritt om man handlar för minst 500 kr. Vi jobbar även nu på att se över om vi kan sänka priserna på våra produkter litegrann för att göra dem än mer älskade.
Nya hemsidan hittar du på välkända adresser: www.cosmopharma.se, www.cosmopharmas.com, www.cosmopharma.fi, www.cosmopharma.dk, www.cosmopharma.lv.


Öppnar upp för återförsäljare 1 oktober
Vi öppnar även upp en ny möjlighet för dig som har företag med organisationsnummer att registrera dig på vår nya hemsida den 1 oktober som återförsäljare och där handla till återförsäljarpriser. Cosmopharma söker nu fler återförsäljare som är butiker, salonger och e-handlare. Så varmt välkommen att bli återförsäljare för oss du också!
Vill du vara först ut på vår nya hemsida? Ja, då kan du redan nu maila [email protected] och meddela att du vill bli återförsäljare. Skriv Företagets namn, organisationsnummer, adress, postnummer, ort, kontaktperson, mailadress, mobilnummer så är du redo att logga in 1 oktober!

Framtidsvision
Vår framtidsvision och dröm med Cosmopharma AB är att fortsatt utveckla den nya hemsidan och vårt relativt nya märke Cosmopharma Sweden med närproducerade svensktillverkade, naturliga och veganska produkter med svenska råvaror, svenska emballage, etiketter och annat omkring produkterna i den mån detta är möjligt och göra allt för att bli så klimatsmart och miljövänligt företag det bara går.  

Följ oss gärna på www.instagram.se/cosmopharma och www.facebook.se/cosmopharma

Nu kör vi vidare tillsammans i en mycket spännande framtid !

Vi som arbetar på Cosmopharmas huvudkontor är:
Petra Hagberg - Kundservice, lager
Celinn Sjölander - Ekonomi och Sociala Medier
Susanne Sjölander - VD och inköpare

Produktutveckling gör vi alla tre tillsammans med våra kunniga och erfarna tillverkare, fabriker och deras laboratorium.
Vi tre har alla olika hudtyper, hårtyper, personligheter, viljor = Vi skapar närproducerade, svensktillverkade, naturliga, veganska, och i vissa fall ekologiska produkter som passar alla!  

Med vänliga hälsningar

Susanne Sjölander
Ägare, grundare och vd Cosmopharma AB