Hudvård - välj rätt produkt efter ditt behov!

Hudvård - välj rätt produkt efter ditt behov!

Välj rätt produkter efter ditt behov

Vi har alla olika hudtyper därför är det viktigt att anpassa sina produkter efter hudens behov. En del är oljiga, vissa är super torra medans andra kanske har bland hy - alla är vi olika!

Hudvård är en djungel - vi vet! Det är otroligt svårt att veta vilken dagkräm som passar bäst för ens egen hudtyp eller när ska man använda serum eller hur ofta ska man peela ansiktet? Frågorna är många och vi tänkte nu på ett enkelt sätt förklara vad som din hudtyp mår bäst av!


Allt om oljig hud

Har du oljig hy men vet inte vilka produkter som är bäst för dig? En oljig hy behöver fukt men inte fett. Många tror att man inte ska smörja in en oljig hud och det är fel, det ska man göra men med rätt produkt som passar ditt behov. Rengör din hud som vanligt morgon och kväll som tar bort alla orenheter och överskotts talg. Använd en ansiktskräm som återfuktar huden men inte täpper igen porerna. Peela gärna huden 2-3 gånger i veckan för att hjälpa huden ta bort alla döda hudceller och andra orenheter.


Allt om torr hud

Har du torr hud och känner att hela ansiktet stramar och kommer fnasa bort? Då behöver du fukt och i vissa fall fett! Rengör huden som vanligt med en mild rengöring morgon och kväll. Använd en toner utan alkohol för att undvika att du torkar ut huden ännu mer. Efter rengöring bör du använda ett serum som gärna innehåller oljor för att ge huden ännu mer fukt och boosta huden på djupet. Använd en dag och nattkräm som ger massa fukt och som återuppbygger kroppens fuktbalans.


Allt om blandhy

Upplever du att du har en kombinerad hy? Att du är oljig i t-zonen men torr på övriga ställen då behöver du anpassa hudvården efter det. Rengör huden morgon och kväll med en mild rengöring som bevarar fukten i huden. Använd seden att lätt serum för att boosta huden på djupet och hjälper dina övriga krämer tränga ännu längre ner. Använd en dag och nattkräm som återfuktar och som motverkar orenheter i huden. Du får gärna peela ansiktet 1-2 gånger i veckan på de partier där du känner dig oljig för att ta bort döda hudceller. Undvik att peela på de ställen du är extra torr, där behöver du bara fokusera på att återfukta.


KLICKA HÄR - Till ansiktsvård

Hudvård är svårt men när man hittat rätt produkt som passar för än själv så är det roligt! Har du ännu mer frågor så hjälper vi dig gärna! Du kan maila oss på [email protected] eller ring på 08-58450058