Cosmopharma stöttar Vid Din Sida!

Cosmopharma stöttar Vid Din Sida!

Förra året skänkte vi på Cosmopharma 100,000 kr till organisationen Vid Din Sida som grundats och drivs av Jeanette Höglund och hennes volontär-team.
Och nu är det dags igen!
Stöd oss i kampen mot hemlösa och fattiga pensionärer! Ingen ska behöva frysa om nätterna eller gå hungrig om dagen!
Vid varje såld Anti-Aging Gold Mask skänker vi 50 kronor till organisationen Vid din sida❤️

Vid Din Sida är en svensk organisation grundad av Jeanette Höglund som jobbar för att hjälpa våra hemlösa och fattiga pensionärer (utan drog- och alkoholproblem) med värme, att få ta sig en dusch, mat, sällskap, sjukvård, omsorg, leta boende, varma hela kläder, SL-kort och mycket mycket mer när våra politiker vänder dem ryggen.
 
>>Köp produkten HÄR

Vi på Cosmopharma har vid sidan av att förra året skänka 100,000 kr även skänkt en hel del hygienprodukter till den frizon "fritidsgården" för fattiga och hemlösa pensionärer som Jeanette och hennes team öppnat upp. Läs gärna mer här
Vid Din Sida är en ideell organisation helt utan statliga stöd, de lever enbart på bidrag från privatpersoner och företag vilket är en helt annan historia i sig. Att det ens kan hända i vårt land år 2021 är för oss en mycket sorglig gåta.

Men tills det att våra politiker tar sig en funderare på hur detta ska lösas så tänker iallafall vi fortsätta att stötta Vid Din Sida och hoppas innerligt att du är med oss <3.

Vill du vara med och stötta dem så köp vår underbara ansiktsmask till dig själv, nära och kära. KANSKE ÅRETS JULKLAPP!?
50:- per såld produkt går till Vid Din Sida!


Jeanette Höglund tillsammans med besökande pensionär. Foto Karina Ljungdahl

Många tankar går till våra fantastiska pensionärer som har haft väldigt utmanande dagar under restriktionerna under pandemins värsta månader. Många har suttit ensamma hemma i självvald karantän efter uppmaningar av WHO och folkhälsoinstitutet.️ Sedan har vi en hel del pensionärer som inte ens har ett hem att sätta sig i karantän i och just för dem sliter bland annat organisationen @viddinsida.stockholm enormt mycket. ❤️

Det handlar om respekt, empati och medmänsklighet 🌹🌿

Detta var det nyhetsinslag som fick Cosmopharmas VD Suanne Sjölander att börja fundera på vilket sätt hon skulle kunna bidra. Och sedan den dagen har Cosmopharma skänkt pengar och produkter till organisationen och följer organisationens arbete kontinuerligt. Följer du inte Vid Din Sida på Facebook idag så tiåpsar vi dig verkligen att följa de enorma arbete de gör ideellt, vilka vardagshjältar!

Köp julklapp till nära och kära du också!

Har du eget företag eller arbetar du på ett företag som ger julklappar till kunder och personal så tipsa dem mer än gärna om detta juliga välgörande julpaket!

Mottagaren får en superhärlig ansiktsmask med 24K äkta guldmineraler som ger massa fukt och näring till huden, vilket är toppen nu när vi går mot kallare tider som gör huden mer torr och narig. Samtidigt som Cosmopharma i samband med köpet skänker 50 kronor till organisationen Vid Din Sida.

Tillsammans kan vi göra skillnad! 💖

Vi kan inte sluta förundras över vårt samhälle och vår avsaknad av välfärd för vissa grupper i vårt avlånga annars så fina land. Vi kan heller inte understryka nog många gånger att så länge inte våra politiker gör något så måste vi hjälpas åt!
Så hjälp nu Cosmopharma och oss (Susanne och Celinn) att nå vårt mål, att tillsammans dig och alla våra underbara återförsäljare och kunder få överlämna minst 25,000 kr på julafton i år till fantastiska Vid Din Sida - Stockholm

KÖP VÅRA VÄLGÖRENHETSPRODUKT HÄR

Tack på förhand ❤️

Varma medmänskliga kramar
Mor & Dotter Susanne och Celinn Sjölander