Cosmopharmas vd har ordet

Cosmopharmas vd har ordet

Semestern är över och det kan ju för många kännas tomt. Men för mig känns det helt fantastiskt.
Det är på hoppfulla ben jag skuttar in på Cosmopharmas huvudkontor och lager och det är med stor glädje jag tänder upp lamporna i vår feelgoodbutik Mor & Dotter.
Både jag och min dotter Celinn som jag driver företaget med har stora förhoppningar en stor tilltro till vad hösten kan bjuda på.
Vi ser fram emot höst och vinter, vi är så redo att få arbeta hårt och ta i och stäcka oss till vårt yttersta. En helt obeskrivlig känsla att det kanske äntligen, äntligen tar fart igen - vi är så redo!

Jag har klarat den tuffaste krisen i mitt liv. Vi, jag och Celinn har grejat oss igenom detta trots att vi flera gånger sedan i våras 2020 trott det varit helt kört! Vid så många tillfällen har vi varit helt säkra på att nu tar sagan slut, nu får vi stänga för gott.
Men vi har hela tiden kämpat och egentligen aldrig tappat tron helt. Vi 'älskar ju våra produkter och vårat arbete kring dem - vi vill ju det här på riktigt!
Vi har ställt om hela vår framställning av våra produkter, tänkt nytt, chansat, hoppat från branten utan att veta om det kommer bära eller bli ett abrupt slut, bromsat, gasat på igen och lanserat en helt ny serie, hittat nya vägar, bytt bransch, öppnat en fysisk butik Mor & Dotter Store (jan 2021) sökt stöd - massor av statliga stöd med bland framgång, gråtit, hoppats, väntat och längtat efter att allt bara ska bli som vanligt igen.

Vi är långt ifrån tillbaka till så som det var innan men nu börjar ändå salonger få fart på sin verksamhet och de behöver återigen köpa in produkter från oss, butiker vågar ta in nya märken och vågar satsa på oss. Våra lokala kunder i Kungsängen vågar sig ut på gatorna igen och kommer därmed och besöker vår butik Mor & Dotter Store, vi kan dra igång våra uppskattade och saknade event med bland annat hudvårdskvällar igen.
Det är inte verkligen som "vanligt" (ännu) men det känns ändå som att vi nu är på stor väg att komma tillbaka till där vi en gång var.
Celinn och jag vågar för första gången på länge tro på framtiden igen, vi ser ett ljus i tunneln och vi är så taggade att ta i och jobba det hårdaste vi någonsin gjort. Och då menar vi inte med att söka ekonomiska stöd och vända och vrida på resultatrapporter och utan att jobba hårt med det vi är bäst på, att ge alla kunder och återförsäljare den höga service vi är kapabla till, att packa varor med supersnabba leveranser, att vägleda kunder till att välja rätt produkter i djungeln av allt som erbjuds och att hjälpa våra återförsäljare att göra business på våra produkter.

Varmt välkomna att möta hösten tillsammans med oss!
...oavsett om du är en kund eller en återförsäljare eller samarbetspartner så är du vår viktigaste medspelare för att lyckas

Hälsningar
Susanne Sjölander