Årets Bästa Ekologiska Made in Scandinavia 2021

Årets Bästa Ekologiska Made in Scandinavia 2021

VI ÄR NOMINERADE IGEN!!

För bara två månader sedan vann hela vår svensktillverkade veganska serie Cosmopharma Sweden folkets hjärtan och titeln Årets Bästa Hudvårdsserie 2020 i Stockholm Beauty Week Award.
Häromdagen fick vi det fantastiska beskedet att Cosmopharma Whipped Shea Butter Mango & Papaya var nominerad till Årets Bästa Ekologiska produkt 2021 (där DU kan vara med och påverka genom att lägga din röst på oss här: RÖSTA

Nu måste vi nypa oss hårt i armarna ännu en gång och passade på att fulgråta och tokskratta lite om vartannat av lycka för idag fick vi ytterligare ett stort GRATTIS mailat till oss.
Vår svensktillverkade ekologiska, veganska, naturliga och handgjorda Cosmopharma Sweden Whipped Shea Butter Mango & Papaya är nominerad i ytterligare en tävling för ekologiska och hållbara produkter, nämligen:

ÅRETS BÄSTA MADE IN SCANDINAVIA 2021 i den prestigefyllda tävlingen för ekologisk hudvård - Organic Beauty Awards 2021. Här kan inte du vara med och påverka utan vinnaren i den här kategorin avgörs av en expertjury hos Organic Beauty Awards. Så här kan både du och vi bara hålla tummarna så hårt vi bara kan <3


Organic Beauty Awards
Organic Beauty Awards syftar till att få fler att upptäcka och använda naturliga, ekologiska skönhetsprodukter. Effektiva produkter som samtidigt är bra för användarens hälsa och välmående. Produkterna som tävlar till OBA genomgår en gedigen process för att sålla fram de absolut bästa naturliga, ekologiska skönhetsprodukterna. Produkternas kvalitet säkerställs genom en kvalificerad och oberoende jury som testat mängder av produkter under drygt tre månader och experter granskar produkternas påverkan på vår planet. Efter detta gedigna arbete har de nu enats om 18 produkter som nominerats till finalen. Tävlingen arrangeras av NOC Sweden – en ideell förening för varumärken och andra som är intresserade av bättre skönhetsvård i segmentet hållbart, ekologiskt och klimatsmart. Tävlingsledningen för OBA är oberoende från enskilda varumärken.

Nu håller vi alla tummar hårt och hoppas på din hjälp att ta oss och vår fina produkt till en skön vinst genom att ge oss din röst i kategorin Årets Bästa Ekologiska produkt och sen håller vi tummarna tillsammans att juryn röstar fram oss till vinnare i kategorin Årets Bästa made in Scandinavia 2021!

Har du inte provat den ännu så ta chansen nu när den är nedsatt 20% i vår pågående påskkampanj!
Just nu endast 199:- för 200 ml

klicka här: TA MIG TILL PRODUKTEN

Kramar från överväldigade, hedrade, rörda och lyckliga
Mor & Dotter Susanne och Celinn Sjölander