Allt om Whipped Shea Butter

Allt om Whipped Shea Butter

WHIPPED SHEA BUTTER
Whipped Shea Butter är vår storsäljare som är svensktillverkad och handgjord. Den innehåller endast tre till fyra ingredienser beroende på vilken av våra tre dofter du väljer. Men oavsett vilken du väljer innehåller de Ekologiskt Shea Butter som ger massa fukt och som bevarar fukten i huden så den håller sig återfuktad, mjuk och följsam. Naturligt E-vitamin som är en antioxidant och som konserverar produkten så den håller länge. Allergenfri och Ftalatfri doftolja eller Ekologisk eterisk apelsinskalolja som ger de magiska dofterna och den fjärde ingrediensen är naturligt färgämne som ger den fina färgen.
VÅRA TRE OLIKA DOFTER
Papaya & Mango innehåller fyra ingredienser.
Orange peel oiinnehåller fyra ingredienser.
Jasmine innehåller tre ingredienser eftersom den inte har något naturligt färgämne i sig.


HUR FUNGERAR DET?
Sheasmör är ett fylligt vegetabliskt fett som pressas ur sheanötter, det vill säga smörträdets frön som är full av vitaminer som A, E och F. Det fylliga smöret tillför huden massvis med fukt och gör huden mjuk och följsam. Om man inte återfuktar huden ökar risken för torr hy som kan orsaka hudsprickor och öka risken för känslig hy och dessutom orsaka inflammationer i huden. Denna krämolja passar alla hudtyper, och extra bra för oss med mycket torr hud. Den är idealiskt för hård och torr hud så som exempelvis armbågar och fötter, en torr och irriterad hårbotten eller i ett frissigt eller texturerat hår.
Innan du smörjer ut smöret, värm det mellan händerna eller fingertopparna. Då kommer smöret gå från kräm till olja som lätt går att applicera och som fort sjunker in i huden, hårtopparna eller hårbotten. Whipped Shea Butter är en riktig återfuktare som ger din hud massa fukt och bevarar fukten kvar i huden. Den vårdar och lugnar din hud och ditt hår.

WHIPPED SHEA BUTTER HAR VUNNIT PRISER!    Våra Whipped Shea Butter har sedan lanseringen i juni 2020 vunnit pris som ”Årets Bästa Hudvårdsserie 2020, framröstad av folket” och en Beauty Oscar för ”Årets Bästa Multiprodukt 2021”. De har fått en silverplacering som ”Årets Bästa Ekologiska Produkt 2021” och i ”Årets Bästa Ekologiska Made in Scandinavia 2021”. Nu är de även nominerade till ” Årets Bästa Kroppsprodukt 2021 och finalen avgörs januari 2022.

Wipped Shea Butter

Orange Peel Oil Susanne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"En härlig olja som verkligen gjorde susen på mina torra hälar, gillar att den doftar gott men svagt."