Gott nytt år!

Gott nytt år!

Gott nytt år!

2020 har varit ett tufft år som både människa och egen småföretagare. Ett år av frustration, ovisshet och rädsla. Ett år där vi bokat på och av, ställt in och ställt om. Ett år utan socialt umgänge på den nivå vi brukar och är vana vid.

Men samtidigt ett år där vi varit tvungna att hitta nya lösningar, innovation och nytänkande.

Ett år där vi, som företagare, fått tid att rensa upp lite och hunnit reflektera över vad som är viktigt och vart åt vi ska ställa kursen för framtidens resa.

Omtumlande och läskigt, ja!

Men samtidigt spännande och inspirerande!

Vi är oerhört tacksamma för alla återförsäljare och kunder som fortsatt handla utav oss, utan er hade vi inte stått här idag. Så all kärlek till er alla som hållit oss flytande genom denna svåra tid och fortfarande gör!!

2021 kommer bli ett mycket spännande år för oss då vi öppnar vår första fysiska butik - Mor & Dotter, men också för att vi har ett nytänk med vårat egna skönhetsmärke Cosmopharma. Idag är vi otroligt tacksamma att vi klarade hålla huvudet kallt under den störtdykande omsättningen och minskade arbetsbelastning som rådigt under pandemins framfart till att ställa om produktionen och skapa en helt ny produkterserie.

Vi flyttade hem tillverkningen från fjärran länder till svensk mark, såg över ingredienser och bytte ut många av dem till sånna vi hittar i vår närhet istället för på andra sidan jordklotet. Vår svenska natur har sååå många verksamma ingredienser man kan ta istället! Emballage och etiketter - hur fiffigt är det att importera dessa från fjärran länder och bidra till långa hemska transporter, när de finns rätt runt hörnet?! Billigt, ja! Men klimatsmart, nej!

Att byta ut, göra om och göra ”rätt” så att vi idag kan jobba vidare rakryggade med produkter som både är verksamma och milda så att de passar även den känslige, med basen i naturliga, veganska och gärna ekologiska ingredienser. Att allt från flaska, etikett, råvara och tillverkning numera sker på ett ofantligt mycket mer klimatsmart och miljövänligt vis känns som en seger.

Härligt att imorgon få vakna upp till ett tomt blad i en ny årskalender. En årskalender som vi hoppas få fylla med kärlek utan en pandemi med restriktioner, vi hoppas vi ska kunna få träffas igen, när vi vill och hur vi vill!!! Vi hoppas få kramas igen, få resa till nära och kära utan rädsla, få gynna våra företagare genom restaurangbesök, hotellövernattningar, bio, event, shopping och inte minst hoppas vi på att man ska kunna idrotta igen som vanligt! Och vi hoppas verkligen att årets studenter ska kunna njuta av en riktig student med allt vad det innebär. Vi hoppas sjukvården får det lite lugnare och att de unnas extra långa semestrar så det kan få lite lugn och ro.

.... kort och gott ett kärleksfullt normalt och socialt år är vad vi önskar oss, och gärna snabbt så vi kan få hålla vår invigning av butiken Mor & Dotter!

🙏❤️🥂💐

Gott nytt underbart 2021

Varma kramar

Susanne & Celinn Sjölander