Cosmopharma skänker 100.000 kr till Vid Din Sida!

Cosmopharma skänker 100.000 kr till Vid Din Sida!

Cosmopharmas vd Susanne Sjölander såg ett inslag på tv en förmiddag hösten 2018 där en kvinna vid namn Jeanette Höglund berättade om alla fattiga hemlösa pesionärer i vårt land och då främst Stockholm. Hon berättade om sin organisation Vid Din Sida som hon startat och behövde pengar till.
Susanne kände att detta är något vi ska hjälpa till med.

Att skänka så mycket pengar kräver samarbete och med så många fantastiska återfrsäljare och kunder kan detta gå vägen.
100.000 kr under 2019 blev målet.

VI KLARADE DET!
Under 2019 samlade vi, tack vare återförsäljare och kunder in 100,000:- till organisationen Vid Din Sida - Stockholm dessa pengar samlade vi in genom att skänka i stort sett hela vår vinst på ett par utvalda produkter som du som kund så generöst beställde för att hjälpa oss och vi nådde vårt mål tack vare dig ❤️

När vi överlämnade checken till Jeanette Höglund på vår konferens på vackra The Winery Hotel där 150 återförsäljare deltog, så sa hon att pengarna vi samlat ihop skulle täcka hyran för den nya gården i ett helt år! 🙏⭐❤️ Det känns magiskt att vi nådde vårt mål!

Cosmopharma kommer även skänka hygienprodukter till gården för hemlösa och fattiga pensionärer när den är klar.
Mer om detta när det blir aktuellt. Då kommer vår vd och ägare Susanne Sjölander åka dit personligen och överlämna allt från schampo, tvål, handkräm, fotkräm, kroppskrämer, till handtvål och kräm för ömma kroppar.

Här kommer en video från @Jeanette Höglund, grundare av Vid Din Sida. Se så långt de kommit och så fint det blir!!
https://www.facebook.com/viddinsidastockholm/videos/256206638787350/ 

Sträck på dig och ge dig en klapp på axeln! Utan alla våra kunder hade detta aldrig blivit verklighet.

Vill du fortsatt hjälpa och stötta på egen hand kan du antingen swisha en engångssumma, eller så kan du bli månadsgivare! Läs mer på deras Facebooksida eller hemsida❤️

STORT TACK 


JEANETTE HÖGLUND - VID DIN SIDA

Bakom Vid Din Sida står eldsjälen Jeanette Höglund från Färila i Hälsingland i Sverige.
Hon jobbar som ordningsvakt i t-banan där hon varje natt möttes av ensamma pensionärer som sov på centralstationen, på parkbänkar och nattbussar.
En dag tröttnade hon på att se nödställda pensionärer som inte har någonstans att ta vägen och började dela ut mat nån kväll i veckan ute på trottoaren utanför Stockholms centralstation. Hon insåg att dessa äldre hemlösa pensionärer måste få någonstans att få lite värme, klippa håret, umgås med andra i samma situation, få en kram och lite kärlek och inte minst - deras röster måste bli hörda!

-Jag kommer inte att ge mig förrän jag lyckats ge dem en trygg vardag. Ingen ska behöva vara 72 år och sova i trappor, eller vara en äldre kvinna som kissar på sig för att hon inte vågar gå iväg och uträtta sina behov av rädsla för att bli överfallen, säger Jeanette.

Jeanette har en bakgrund som ordningsvakt i Stockholms tunnelbana, dörrvakt, livvakt, behandlingsassistent och har lärt ut självförsvar. Hon är en kvinna med skin på näsan och hon har ett hjärta av guld.

Ta chansen och lyssna på Jeanettes föreläsning om hennes kamp för att ge våra fattiga pensionärer det normala och dräglig liv de förtjänar efter ett långt skattebetalande liv.

Vi tillsammans med dig kommer även att få den stora